ANNONS

Skor skor skor

/

Min barn blir äldre och äldre vilket innebär att deras integritet behöver värnas om ännu mer. Det har lett till att det är färre bilder på dem och färre rader. De gör att många uppfattar att jag inte tillbringar någon tid med de och det är inte så konstigt med tanke på att urvalet av bilder blir på allt jag gör på barnfria veckor. Jag har mina barn varannan vecka, under sommaren bytte vi lite dagar, ibland var jag borta någon dag extra och ibland var han det.

Gällande min relation så hade jag inte presenterat barnen för Paul om det inte kändes rätt. Vi började relationen med att vi endast var vänner så de lärde känna honom som en vän till mig. Enligt oss så har det gått väldigt bra och vi har blivit som en liten familj.

Han gör mig och barnen lyckliga. Men det känns orättvist att läsa vissa kommentarer som säger det motsatta. Ni ser ingenting om vad som händer hemma utan kan bara läsa det jag delar med mig av och den sidan speglar inte hela verkligheten.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Klackar från Prada

Med det sagt så kan vi börja prata om skor. Jag kan knappt räkna min par hemma och då har jag ändå sålt hälften. Skor har blivit en passion under de senaste åren. Skor påverkar en hel outfit. Jag gick loss på Chanel, Prada, Max Mara och Massimo Dutti i går (Massimo dutti har de bästa kashmere-tröjorna). Jag fick ju loss lite pengar efter försäljningen så jag unnade mig det. Imorgon ska jag till Schuterman innan öppning för att uppdatera höstgardoben ännu mer. Efter allt jobbande i halv mitt liv så förtjänar jag det!

I sin skogarderob behöver man endast skor som är sköna att gå i. Skippa alla som inte är det för du kommer ändå inte att använda dem. Du behöver ett par svarta klackar, ett par beiga (bästa modellen finns hos Mango), du behöver ett par sneakers (jag har ett par vita från Tiger of Sweden), ett par träningskor (jag har Nike) och ett par loafers/ballerina. Helst två så du har ett par svarta och ett par beiga. Sedan behöver du ett par vinterskor (jag använder Bally). Sedan behöver du inte fler. Kanske ett par strandflats också.

Jag startade ju Flattered (tillsammans med Pingis) när jag väntade Gillis och syftet bakom bolaget var att ta fram fina inneskor. Bolaget går som tåget idag (jag äger nu endast 20 %) vilket är superkul. Vill du addera ett par skor till din skogarderob är det ett par fina inneskor. Jag går nästan alltid i skor hemma.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag hade ett par likadana som jag köpte second hand när jag var 16 år. Dem har jag gått i under alla år och sulat om och tagit hand om det. Men för ett par dagar sedan gick de sönder så jag köpte ett par nya. Ballerinas är alltid ett säkert kort.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag behöver alltid klackar som jag kan gå i i timmar. Dessa från Chanel är en stor favorit. Ni känner säkert igen de för att jag hade ett par likadan i mocka men de har fått fläckar som tydligen inte kan gå bort. (köp inte i ljus mocka!). Så därför fick det bli ett par i skinn. Hemma har jag redan ett par svarta. De är mitt bästa skoköp.

CAA4C410-ACFB-4933-A23D-93949831C064

Vad har jag mer gjort? Jo jag tog bort mina extensions. Jag har haft extensions tills mitt egna hår var tillräckligt långt och nu var det de. Äntligen börjar håret bli tjockt och fint efter att ha blekt i så många år. Nu färgar vi endast håret och inte bleker.

5651B888-C806-494E-B598-24DA4D7AA24E

Jag har också spelat golf. Jag har saknat golfen under sommaren så därför var det så roligt. Första lektionen gick superbra!

499D696D-62AF-44CB-9E1B-7981F47313FE

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det var mina dagar sedan måndag. Och för att för tydligen igen. Barnen och jag har haft roligt under veckan med båt-åkning, lekparker, poolhäng och hoppat studsmatta. Nu väntar ytterligare eftermiddag på vattnet, vi ska ut och äta middag.

Kram

252

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00