Rapallo

Vi är tillbaka i Rapallo! Rapallo, Santa Margherita och Portofino ligger som i en klunga men jag tycker att Rapello är trevligast. Vi bor till och med på samma hotell, Excelsior. Vi bestämde oss för att ta det lite lugnare dessa dagar och försöka spendera tid i en solstol i skuggan och det har gått bra.

paul sundvik

paul sundvik


Eller jag har tillbringat mycket tid i vattnet också. Jag har alltid varit vattenrädd, framför allt när det kommer vågor. Men med Paul känns det tryggare.

paul sundvik


Hotellet från vattnet

Copyright 2020. All rights reserved.

Veckans bok. Handlar om tre personer som flyttar till Italien. Väldigt mysig att läsa härifrån.

Copyright 2020. All rights reserved.

Strandväskan redo! Mina Hermesflats är ett utav mina bästa köp. Jag går i de jämt men kvaliteten är fantastisk. Jag tycker att de bruna är finast men funderar på att kompletta med ett par svarta.

Copyright 2020. All rights reserved.

Vi äter och äter. Italiensk mat är bäst. Fisk, pasta och risotto och…

… och en god kopp kaffe.


Starkt men gott

Copyright 2020. All rights reserved.

Hotellet igen

Copyright 2020. All rights reserved.

.. och obligatoriskt kvällssnack på balkongen innan middagen. Det har egentligen varit våra dagar sedan i måndags. Långa frukostar, solstol i skuggan, läsning, mat och bad. Ikväll ska vi fira två månader ihop. Jag trodde inte att de gick att älska någon som jag gör (förutom barnen såklart, inget slår min kärlek till dom). Två månader känns som två år. Han är min livs kärlek.

Imorgon åker vi hem. Det väntar en lördag med vänner och på söndag hämtar jag barnen. Nu börjar vardagen med skola. Gillis börjar ettan vilket är otroligt stort. Vi båda är väldigt peppade över det. Sally är dock avundsjuk. Det är inte lätt att vara lillasyster alltid. Kram på er.