ANNONS
Integritet på Tailsweep

Como (igen) och Venedig!

/

Och så är vi tillbaka i Italien. Rättare bestämt Comosjön. Vissa platser blir man inte klar med. Vi har denna gång bott på samma hotell då vi blev så kära i Villa Mojana. Vi skulle egentligen bott här en natt men det blev tre.

Copyright 2020. All rights reserved.


Utanför vårt rum. Hotellet har bara sex rum och det kostar runt 2500 per natt vilket jag tycker var väldigt prisvärt för ett sådant här ställe. Jag har bott på liknande för betydligt mer.

Copyright 2020. All rights reserved.


Morgonutsikt

Copyright 2020. All rights reserved.

… Frukostutsikt. Paul är alltid sen upp så jag går alltid före och tar en färskpressad juice så länge. Jag har inget tålamod för att stå och vänta.

Copyright 2020. All rights reserved.


Vi har gått på promenader..

Copyright 2020. All rights reserved.

.. Och gått ut och ätit goda middagar (här i min fjäderkjol). Favoritrestaurangen heter La Punta här i Bellagio. Men Darsena är också bra. Comosjön är stort så ska ni bo någonstans här så är det Bellagio som gäller tycker jag. Det finns så mysiga gränder, shopping och bra restauranger.

Copyright 2020. All rights reserved.


Vi har varit inne i staden Como också. Den är jättevacker och rekommenderas också. Jag tappade bort Paul när han var inne i en butik och han svarade inte, antagligen för att han stod och provade (vi är två rätt disträa människor). Istället gick jag och satte mig på torget och tog in färskpressad juice istället. Jag kände mig som Carrie i SATC när hon är ensam i Paris med den där ryska konstnären. Fast jag njöt i och för sig.

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag menar, allt man behöver för att känna sig glad är ju ett snyggt läppstift (Pillow talk från Charlotte Tilbury), ny parfym och ett munskydd…

Copyright 2020. All rights reserved.


Jag älskar dofter. Att få göra dofterna till Löwengrips produkter var bland det roligaste som jag har gjort. Jag och kemisten blandade alla noter själva. Men hur som helst passar jag alltid på att köpa doftpinnar och doftljus när jag är i Italien. Jag upplever de mer kraftiga och att doften håller längre än många märken i Sverige. Jag väljer, till skillnad från många andra, alltid söta dofter. Jag älskar varma, söta och pudriga noter. Jag hittade också en parfym till mig själv som var just så. Jag såg framför mig en italiensk kvinna med vackert brunt fönat hår. Iklädd i ett svart fodral med klackar med remmar längs vristerna påväg in i en bil för att åka till en tjusig restaurang.

paul sundvik


Under dessa tre dagar har jag även fått vara motiv när Paul fotat under vattnet. Det blev fina bilder tycker jag. Jag har även fått se honom fota sina bubblor i Comosjön och det var roligt att se. Det är häftigt att få vara tillsammans med någon som är så kreativ med sitt skapande. Tavlor, foton, skulpturer etc. Min själ mår bra av att få dras med av det.

Jag föreslog att vi borde göra en smyckeskollektion tillsammans. Han är så duktig på design och jag har en massa idéer på vigselringar, halsband och örhängen Men det kanske inte är prio just nu.

Kanske får det växa fram.

Nu blir det Venedig. Sedan funderar vi på Elba. Någon av er som varit där?

139

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00