ANNONS

Äggröra med banan och inredning

/

Något som är ljuvligt med Italien är deras berömda glass (och pizza, pasta och kaffe… Listan kan göras evigt lång). Jag vet inte vad det är som gör det (de kanske något bakproffs kan svara på) men den är sådär extremt krämig och fyllig i smaken. Glassen smakar mycket mer än vanlig glass. Vi ätit många kulor under dagarna men jag förstår inte Paul som äter VANILJ varenda gång. Hur kan man komma till glassmeckat och ta en sådan trist smak?

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag är alltid mest intresserad av allt som stavas choklad. Senast blev det en kula nutellaglass och en jordgubbssorbet. Mint tycker jag också mycket om. Banan också.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Som jag skrev i förra inlägget, måste du bära mask på offentliga platser inomhus. Jag la upp denna på instagram för ett tag sedan och då fick jag säkert 150 DM:s om att jag bar den fel.

Ja ja, den hade halkat ner en bit en kort stund.

Jag ber om ursäkt.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Utsikten från hotellet, Excelsior. Vi blev verkligen förtjusta i alla ställen längs kusten. Santa Margharita, Rapello och Portofino.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Dock blev Portofino min favorit. På bilden ser ni alla restauranger som trängs längs hamnen. Jag skulle så gärna vilja ha en tavla på Portofino, det borde väl inte vara så svårt att hitta.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Ska ni till Portofino kan jag tipsa om restaurangen Da I Gemelli. Sådär italienskt enkelt och gott. Vi har gjort en grej under resan att äta en tiramisú på varje restaurang. Bara för att få jämföra. Den italienska desserten var bäst här (hittills).

B832A38D-890D-441A-937F-1A0D8155F081

En klassisk dansa-på-torget-innan-hemfärd. Det är knappt några avstånd där borta, mellan Santa Margharita och Portofino är det endast 20 minuter med bil.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Sista frukosten innan hemfärd. Vi bestämde att vi nog åker tillbaka till Italien efter jag har haft barnen i en vecka.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Väl hemma väntade två fantastiska barn. Vi har lekt, haft långa frukostar framför sommarlovsmorgon och varit ute mycket.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Sally gillar att pyssla och att läsa…

3E856F67-A857-4029-83D5-FB0035E14176

.. Och Gillis älskar I Just Want To Be Cool på Youtube. Eller vem försöker jag lura – Jag älskar de också.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

När Paul bjöd mig på Scrambled Eggs med banan tyckte jag först att det verkade superäckligt men sedan insåg jag ju att bananpannkakor är samma sak. Bara det att äggröra med banan gå så mycket snabbare att göra. Det är så gott! Ni måste testa! I med två ägg och en banan i pannan och sedan är det klart.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vad har hänt mer då? Jo det har installerats en bokhylla hemma i mitt lilla bibliotek medan jag var borta. Jag är så trött på bokhyllor som är trendiga, jag ville ha en klassisk i massivt trä. Min städerska var så gullig och ställde upp en massa fina saker. Det trista är att jag inte hittar en enda bok hemma. Jag vet inte var mina kartonger är. Det märkliga är att de var så tunga så det är inget som kan ha slängts fel. Jag har ett rum kvar i källaren som jag har blundat för, kanske är de där. Planen är att inreda med en fin röd äkta matta, ett litet skrivbord och en skön läsfåtölj.

656B65C2-7977-4163-9316-1B57BC8B453D
64C3884F-71E4-491E-9C46-92D31D633FD4

21FE287C-624A-4C7A-9789-1FC433565CAD

Titta här då! Ett bord! Designen Anna Benson kom till mig medan jag var borta och byggde upp det. Det är väldigt fint och rejält. Dock får ni gärna tipsa mig om vilka stolar jag borde ha till. Länka gärna för att jag känner mig helt lost.

2D98634E-BC34-45F3-8695-A55E749B482D

Som sista bild bjuder jag på en sovande version av mig själv. Paul är en sådan som smygfotar. Jag var mest tacksam över att jag inte hade munnen hängdes öppen eller hade ett stort trollhår.

Det var mina dagar sedan i måndags. Nu ska vi strax ut med båten!

128
341

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00