ANNONS

Kärlek vid första ögonkastet

/

Allt är tack vare Pingis. Hon satte nämligen ihop mig och Paul på en dejt (där hon själv var med vilket är kul) och det var kärlek vid första ögonkastet. Efter vår båtfärd med Pingis åkte bara Paul och jag för att tanka hans båt, sista droppen bränsle kvar när vi lade till sent på kvällen efter en magisk dag…  Redan där och då kände jag att jag aldrig ville vara ifrån honom. Vi angjorde bryggan vid hans hem, drack en kopp te då vi var rätt så nerkylda och efter det har det baravarit vi

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Man säger ju att det är bra att träffa en partner som är sin egen motsats, men Paul och jag är identiska. Kreativa med oändlig energi, livsglädje alltid nyfikna, för oss är skapandet vårt syre.

Vi har väldigt roligt tillsammans och med honom blir allt lekfullt. Han är den mest kreativa person jag någonsin har träffat. Ni får kika in på hans instagram för att se ett litet axplock av alla spännande kreationer han formgivit. Allt är så fint! Jag upp över öronen förälskad och jag är så tacksam för att han är min. Tänk att min energi och kraft kunde komma tillbaka efter den mörkaste perioden i mitt liv. Nu har jag träffat min livs kärlek. 

01E0891F-5A37-4241-BCB5-6F62408C7D71

Copyright 2020. All rights reserved.


Att få starta relationen med en sommar ihop är väldigt mysigt. Just nu spenderar vi några dagar I Skåne och sedan väntar Bohuslän.

Stor kram på er!

132

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00