ANNONS

Livet plötsligt vänder

/

Det blev ett nattinlägg idag. Men det är så det blir när det är semester och sommarkvällar som aldrig tar slut . Eller hela året har ju varit en semester för mig men ändå känns det som att jag är tillfälligt ledig. Jag måste berätta att jag har träffat en fantastisk person som gör mig lycklig och jag kommer att presentera honom för er senare. Han är så fin och jag är förälskad. Men av den anledningen så blir bloggen lite tråkig. Bilderna har ju fått vara begränsade och vi har ju i princip umgåtts all vaken tid.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Som ni har sett har det blivit många båtfärder och kvällsdopp. Jag har känt mig harmonisk samtidigt som det har spritt i kroppen. Sådana där starka tonårskänslor som jag hade glömt bort. Tänk att de fanns kvar där långt inne.

F7F0B97F-0C06-4C16-B756-FE65A65545C6


Glada barn och en glad mamma efter dopp.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Det har blivit många picknickar under dagarna. Saft, kakor och smörgåsar. Sallys bebis är alltid med.

Processed with VSCO with j5 preset

Copyright 2020. All rights reserved.


Ikväll var vi ute och åt middag med två fantastiska människor. Jörgen Elofsson och hans fru Kicki Elofsson. Vi firade hans nya låt som han skrivit, In The mirror med Demi Lovanto.

Jörgen som är en av världens största musikproducenter skrev låten Sometimes  som Britney Spears sjöng och han skrev den egentligen till sin fru. Så fint och kärleksfullt så att jag smälter. Jörgen har skrivit de flesta låtar som jag lyssnade på som barn/tonåring. Crazy med Britney, Westlife etc

7DD99B7C-71F2-4907-B684-6BA5A38CA3D4

Vi har varit stammisar på Holmen i Saltis hela juni. Så god mat och trevlig personal. Ikväll var vi här igen.

Processed with VSCO with fp1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.


Påväg hem, här var klockan tolv, därav det sena inlägget. Det här var den senaste skörden av bilder. Imorgon ska vi bila ner till Skåne igen så på torsdag blir det roligare foton. Vi kände att vi inte hann bli klara riktigt med alla vackra ställen därför åker vi tillbaka. Oavsett är det här den bästa sommaren i mitt liv. Tack livet ❤️

52

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00