ANNONS

Sommarkvällar

/

Torsdag idag. Jag lämnade mina barn till Odd i måndags så jag har haft fyra barnfria dagar. I tisdags spelade vi in ett nytt avsnitt till podden Isabella Söker Sheila. Aldrig någonsin har jag fått så mycket fina kommentarer från er lyssnare. Jag är verkligen stolt över vår podd. Och det är så roligt att få jobba med min bästa vän. Sheila är en av få icke ja-sägare jag har haft runt mig under alla år. Hon kan bli ganska tuff men jag behöver det. Just nu tycker hon att jag är rätt speedad och det stämmer också. Livet är roligt och jag dras med. Jag har ju haft en så deppig period så jag är glad över att livet plötsligt tog en ny vändning från ingenstans.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Varje tisdag kommer Sheila och vår producent Magnus hem till mig med frukost och så spelar vi in vid mitt köksbord.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det har blivit båtfärd varje dag denna vecka. Här iklädd i en vindjacka från J Lindeberg. Inte med min egna båt som jag hade förut utan med en väns. Vi har varit ute konstant, från eftermiddagarna till strax innan midnatt. Väldigt mysigt.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Stockholm på dagen..

CA9694B1-021D-45E6-8044-93629E1B3DBB

Och så sent på kvällen. Jag har haft lyckliga dagar. Det här fick bli ett kort inlägg men jag kan inte berätta så mycket just nu. Vi hörs på måndag. Trevlig midsommar på er!

63
305

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00