ANNONS

Vänskap och systerskap

/

Här kommer poddens fjärde avsnitt av isabella söker Sheila. Idag pratar vi självkänsla!

8F408EF5-1CDA-4DAA-A9E8-3343DC01A4FE

”Bella har börjat dölja sin singelkasse på Ica och tycker att omgivningen flashar med sina blänkande vigselringar och parkassar fulla med entrecot. Sedan dagens huvudtema; Att tycka om sig själv. Kan man älska andra om man inte älskar sig själv? Kan man bygga upp andras självkänsla? Svåra frågor och Sheila och Bella söker både varandra och svar på något som ibland känns svårlöst. De andras liv. Det är viktigt att prata om detta tycker Sheila. Hon blir stressad av att andra kanske inte förstår att saker inte är precis som på bilderna på instagram. Och til sist en övning i självmedkänsla som Sheila med mjuk hand guidar oss igenom. För självkänslan kan vi jobba upp, träna fram. Kanske till sist lär vi oss att tycka om oss själva. Varför inte börja direkt : ”Fan va bra jag är” ….
eller kanske lite mer meditativt:
Må jag vara lycklig
Må jag få vara frisk
Må jag få känna kärlek och älska och bli älskad.”

Du hittar avsnittet på Acast eller Spotify

34
100

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00