ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tårta och gråtig middag

/

Veckans stora grej var ju tårtan som Gillis skulle ta med sig till skolavslutningen igår. Att baka en äggfri tårta kändes övermäktigt för mig så jag ringde runt till varenda bageri på Lidingö och frågade om de hade någon idag. Beställa går ju men det var bråttom. Tillslut frågade jag runt på Instagram och världens gulligaste följare erbjöd sig att baka en till mig. Jag blev helt rörd.

Copyright 2020. All rights reserved.

… Tadaa! Jag blev lite besviken på att jag själv inte fick smaka den. Men Men. Gillis och jag var superstolta när vi kom till skolan men tyvärr var det direkt en förälder (som såg att jag hade en köpebox med mig) som sa ”Tänk att det finns föräldrar som köper tårta”. Jag har en ganska bra självkänsla men där och då sjönk självförtroendet till botten. Som tur var hörde inte Gillis. Jag blev tyst och svarade ingenting tillbaka vilket är synd men på plats kommer man ju inte på något.

Vi går vidare:

Copyright 2020. All rights reserved.

Sally hade utflykt med förskolan vilket jag alltid tycker är så mysigt. Sally har världens bästa pedagoger och jag är glad att hon ska gå där ett år till. Hon stortrivs och jag gillar alla hämtningar och lämningar. Jag hade dock glömt att köpa köttbullar så hon fick pasta, gurka, majs   några riskakor och ett äpple med sig.

Copyright 2020. All rights reserved.

Själv åkte jag iväg till gymmet. Jag bar min nya kjol från Hugo Boss. T-shirten är från samma märke. Jag gillar ju kvinnliga plagg och Hugo Boss och Max Mara är bäst på det. Tyvärr är de dyra.

Copyright 2020. All rights reserved.

Bytte om till Björn Borgs träningskläder. Jag har blivit stark nu efter depressionen. Tränar med min egna vikt i marklyft och tränar på 45 kilo i bänkpress.

Copyright 2020. All rights reserved.

När jag var klar med träningen hade jag fått ett sms av bolaget som bygget min stora klassiska bokhylla. Jag skulle välja vilken färg. Jag tog den sista, N58. Bokhyllan ska vara klar inom en månad. Jag har ett litet rum i huset som jag ska bygga om till bibliotek. Min passion i livet är ju läsning, därför förtjänar det en egen plats.

Jag har varit hos Emelie och blivit sommarfin. Jag valde ett längre hår denna gång från Hairtalk som ännu mer honungsblond. Det ser kallade ut på bild än vad det egentligen är.

Jag får många frågor om hur jag själv stylar mitt hår och det är med Dyson. Först fönen och sedan airwrapen som snurrar till håret så att det blir ett svall.

Copyright 2020. All rights reserved.

Sedan har jag haft Justina hemma på manikyr och pedikyr. Mina naglar har vuxit så mycket. Det är min egen längd ovan. Det var så lustigt för under min värsta depression växte varken naglarna eller håret speciellt mycket men nu har det dragit iväg.

Copyright 2020. All rights reserved.

Igår efter Gillis skolavslutning mötte vi upp Odd för att fira med middag ute. Det blev så mycket känslor för mig, Gillis som har blivit stor, Odd och jag som blivit nära vänner igen plus en massa andra privata saker så jag satt och grät i stort sett hela middagen. Det var glädjetårar och andra tårar. Det måste varit min PMS. Alla känslor på en gång. Ja, det har varit mina dagar. Snart väntar helg!

194
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00