ANNONS

Skärgården hela helgen

/

Den här helgen har verkligen stavats sommar för min del. Jag har i princip varit ute i skärgården alla dagar. Eller i fredags tog jag det lugnt hemma själv och choklad i mängder och plöjde en bok men både lördagen och söndagen var jag med en väns båt. I lördags var jag klädd såhär:

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Stickad tröja, en superfin klänning från Boss under, flats från Flattered och väska från Chanel.

BCB2D6F9-C866-4CD7-8737-1ACFD8171751

Här var klockan tio på kvällen och vi skulle tanka. Det är verkligen ett fantastiskt ljus ute.

Processed with VSCO with j3 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

På söndagen blev det Saltsjöbaden och deras restaurang där. Min stickade tröja denna gång var ifrån New House.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Moules Frites och riesling.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

På kvällen påväg hem vid Djurgårdskanalen. Att vara ute på sjön gör en verkligen lycklig, eller jag blir lycklig av det. Det är en frihetskänsla.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Idag var Sally hemma från förskolan så hon fick hänga med mig till golfbanan. Daniel, min tränade, hade ordnat egna barnklubbor till henne. Sally tyckte att det var väldigt roligt. Annars har det inte hänt så mycket under dessa dagar. Sol, hav och sena kvällar. Jag fick en fråga kring om jag ska till Abisko eller inte i sommar. Och jag och de jag skulle gått med bestämde att vi skjuter på det. Allt blev så osäkert när det blev två timmars-regler så nu har vi hamnat lite ur fas med planeringen. Vi skulle egentligen varit borta nu.

I veckan har Gillis skolavslutning. Han är redan peppad på att börja ettan i höst. Jag har fått i uppdrag att baka en jordgubbstårta utan ägg. Det knöt sig i magen när jag hörde det. Odd tyckte inte att jag skulle köpa en tårta eftersom det ”hade sett konstigt ut” så nu måste jag alltså baka. Jag förstår inte varför köpetårta skulle vara sämre än en hemmagjord. En från ett konditori borde ju vara godare?

Resten av sommaren är hyfsat oplanerad. Elle jag har en resa inbokad med golfen men vi får se om jag kommer iväg eller inte. Flygbiljetterna och hotell är bokat i alla fall. Jag tar det lite som det kommer. Annars kommer jag och barnen att vara hemma mycket. Jag vill gärna vara här i huset och få bada i poolen så det känns jättebra. Barnen är hemma från midsommar till mitten av augusti och Odd och jag har kvar vårt varannan vecka. Jag har inga jätte förhoppning med sommaren utan vill bara spendera tid med barnen och bli bättre på att vara själv de dagar de inte är hos mig. Det måste jag öva på.

Nu blir det strax sushi med barnen (Gillis är inte veg längre, han bara ändrade sig från en dag till en annan). Odd har förresten köpt en mobiltelefon till honom, först tyckte jag att det var alldeles för tidigt men nu har han lärt sig att ringa och skriva sms. Det känns ändå tryggt tycker jag och det är nog skönt för honom att kunna ringa när han vill till den andra föräldern när han byter hem.

Nu blev det ett osammanhängande inlägg men det var det jag hade i huvudet. Hoppas ni alla mår bra, vi hörs på torsdag igen :- )

124
302

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00