ANNONS

Avsnitt 3. Att våga hoppa

/

Processed with VSCO with 1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Dagens avsnitt handlar om att våga. Att våga hoppa, att våga misslyckas och att resa sig igen och långsamt åter gå framåt. Men såklart även om mycket annat – Bella tog Sheila på orden och har försökt njuta i sitt eget sällskap. Fint att få vara fri från ångest. Åtminstone tillfälligt. Vad gör Sheila när Bella blir manisk? Hur gör man som vän när man står bredvid och känner att ens vän väljer fel? Och kärleken. Det är inte alltid lätt att skilja på kärlek och att bara vilja bli tröstad. Det blir kanske mer som att döva sig, för ju snabbar man springer desto längre bort kommer man från sig själv. Men hur vet man att sakta ner är det rätta?

Du hittar avsnittet på Spotify eller här

23
93

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00