ANNONS

#blacklivesmatter

/

Usch idag har varit en dålig dag. Råångest hela dagen. Jag bestämde mig för att stanna i sängen och läsa och bara vara. Jag vet att det är bättre att ta en promenad eller göra något men nu blev det såhär. Jag ska strax äta middag och se Normala Människor som Sheila tipsade mig om. Det blir ingen dag som går till historien men så blir det ibland. Här kommer i alla fall några rader om veckan som varit.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag är alltid för tidig på morgonen. Även barnen och jag när de är hos mig. Hur som helst så hann jag läsa en stund och dricka en till kopp kaffe innan Sheila och vår redigerade Magnus kom hit för att podda. Jag har förresten kommit en bit i Kvinnornas stad och den kan jag varmt rekommendera. En chic lit fast under 1940 talet i NYC.

Processed with VSCO with j3 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Veckans stora grej hittills var plåtningen med Mama. Det blev ett omslag som ska ut efter sommarn. Plåtningen skedde utomhus så garderoben fick vara mobil i en stor van. Vilken tur att jag inte är så pryd av mig. Där stod jag utomhus i trosor och BH. I vanliga fall brukar jag vara noga med att ha en egen stylist men nu kände jag att det kunde vara roligt att använda deras för att få en ny look. Är det ”jag” som ska fotas är det viktigare att jag ser ut som ”mig själv”. Men är det även ett modereportage i tidningen passar det ju bättre med deras stylist.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Däremot tog jag med mig min nya make up artist (vid behov) Camilla.

Processed with VSCO with j3 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Scenen riggas upp…

Processed with VSCO with j3 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

… Och här är min plats! I redigeringen efteråt kommer de att göra gräset mer brunt att det känns som höst eller kanske sensommar.

Processed with VSCO with j3 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Hallå alla fästingar! Uh. Jag hade borelia när jag var liten och det var fruktansvärt. Klänningen var i alla fall väldigt fin. Från Ivy & Oak. Jag har ju varit med om en hel del plåtningar (kan inte räkna alla omslag, hör hur drygt det låter men det är ju så). Tipset är att snacksa hela tiden och hälla i mig vatten. Oftast tar det 6-7 timmar och det är krävande fastän det inte låter så. Jag är betydligt mer slut efter en plåtning än en föreläsning för 1000 personer.

Processed with VSCO with j3 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vi fick finbesök! Jag var mest glad att vi inte var i den hagen.

Processed with VSCO with j3 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vad mer då? Jag har varit på ansiktsbehandling hos bästa Emma på Lyko Concept Skin. Jag har gått till henne i ett år och då har vi främst kört Dermapen för att få bort mina acneärr, minska mina porer och ta bort pigmentfläckar (fick massor efter mina graviditeter). Nu har vi börjat med PRX-T33 (låter som något som hade kunnat vara med i Star Wars). Det är en ”askungemetod”. Huden blir plumpig och man får ett otrolig glans. Super Glow.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har golfat i en tröja från Röhnisch och kjol/sleeve från J. Lindeberg. Det hade varit roligt att starta ett eget golfmärke. Men jag kanske borde lära mig att spela först. Det är så typiskt mig att dra igång stora artilleriet direkt. Nu.Ska.Jag.Vara.Ledig.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Träningen har också stått på veckans meny.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Förut om podd, träning, omslag och golf hann jag med en middag också med Marisol och Anna Björklund (Della Q). Klänningen kommer ifrån Sandro.

Processed with VSCO with j3 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Men innan vi mötte upp Anna tog Marisol och jag ett glas och några ostron på Sturehof.

Processed with VSCO with j3 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Oaxen är en av mina favoritställen i Stockholm. Ligger på Djurgården.

blmgn-profile-picture-0520-blm-1080x1080-01

Det är svårt att få från bubbel till #blacklivesmatter. Men det är också något som präglat min (och många andras) vecka. Jag har beställt böcker för att lära mig mer så att jag kan berätta för Gillis och Sally. . Jag bevakar just nu boken ”So you want to walk about race” samt ”Why are black kids sitting together in a Cafeteria” (denna finns).

Hoppas ni får en bra helg.

73
233

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00