Nio hål, badleksaker och rutiner

… Teknikstrul! 

I fredags åkte barnen och jag till Sheilas landställe. Rasmus var borta så det var vi och barnen. Jag packade ner varsitt ombyte till mig och barnen, pyjamas, tandborstar, iPads och vin.

Sedan var vi redo!

Copyright 2020. All rights reserved.

Det är betydligt enklare att resa här barnen är äldre. Jag kommer ihåg tiden med blöjor, tusen tetrapack med ersättning, flaskor, amningsnapp (inte att glömma!), vanlig napp, speldosa för att bebis ska somna och en massa ombyten till alla om man hade som jag, bebisar som kräktes. Puh!

Copyright 2020. All rights reserved.

Sheila och jag hade klätt oss exakt likadant utan att vi visste om det. Det var bådas första gång vi hade denna matchning med vitt så att det skulle bli samtidigt är ju faktiskt helt galet.

Vin och snacks…

.. Och vattenspridare till barnen. Alla nöjda.

Väl hemma åkte vi och köpte badleksaker som jag fick blåsa upp. En varsin haj. Dock hittar jag de inte nu när jag skriver de här, de måste ha blåsigt bort? Vilket är märkligt eftersom mina häckar är så höga? Kanske kommer den en snäll granne i veckan som hittat dom…

Copyright 2020. All rights reserved.

Sally och barbie vilar efter dopp i poolen.


Och jag tog sats och hoppade i!

Jag har köpt nya böcker. Jag går alltid till Hedengrens och köper. Det blev min frizon när livet krisades som mest förra hösten. Ibland gick jag bara in där och stirrade på böcker och andades in bokdoften. Det gjorde mig så trygg som det gick under den tiden. När jag går in där idag så känner jag ett stort lugn. Som en stor famn runt om mig.

Jag tycker att jag fick till en bra mix av böcker!

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har också övat på golfen. Här är jag ute på min första nio hålsbana. Det gick över förväntan och jag är superstolt. Jag tränar med ett tidigare proffs som heter Daniel Olsson. Det är en ynnest att få träna med honom. Jag drömmer om slag nu förtiden. Tänk att jag äntligen har fastnat för en sport! Jag som aldrig egentligen har sportat. Eftersom jag inte gör så mycket på dagarna passar golfen mig perfekt. Min golfklänning kommer ifrån J.Lindeberg.

Jag har några rutiner under veckan. Måndagar, onsdag och fredagar tränar jag 09.00. Jag spelar oftast golf tisdagar och torsdagar och under barnveckorna hämtar jag mellan 14-15. Varje tisdag morgon är det podd-tid. Mina egna veckor blir det mer läsning, träffa vänner och hänga med mig själv. Jag vill ha det såhär 1-2 år till.

Imorse när vi skulle till skolan .. Sally ska alltid ha med sig något men ändå är det jag som får bära det. Typiskt. Nu är barnen hos pappa i alla fall och i veckan väntar det jag skrev ovan.

På onsdag väntar en middag med vänner och på lördag ska Pingis och jag ha en dag på havet. Hennes man tävlingsseglar så vi ska titta på. Blir kul. Just det! Imorgon plåtar jag omslag för Mama dock utan barn. Det blir också roligt. Ha en fin vecka allihopa. Vi hörs på torsdag.