ANNONS

Avsnitt två: yoga arslet av sig

/
Img 1929.jpg

Bella är inte längre en etta. Men kan man verkligen gå från etta till en femma bara genom att köpa en gräsklippare och ta en powerwalk? Eller är det andra lite mer allvarliga saker som spelat in.
Isabella söker Sheila, vad betyder det? Vad söker Isabella? Vill hon också bli spirituell? Har hon blivit en anhängare av självhjälp?

Grått är inte att underskatta, svart och vitt kan bli tungt att bära. Men blir det tungt så blir Sheila gärna din kompis på nätet, för det är viktigt för alla att bli sedda, hörda och få en virtuell omfamning.

Var är alla vännerna från Bellas bröllop idag? Kan kraften i ett förlåt få dem att komma tillbaka, eller är det bara egoistiskt att be om förlåt. Blir en lycklig och orkar en bära andra om en yogar arslet av sig eller är det bara ett sätt att hantera sina egna spöken.  Alla känner ångest ibland – det är helt ok att stanna i sängen hela dagen och äta marabou. Sedan måste en ju inte tro på allt man tänker på. Är allt man tänker verkligen sant?

Ett allvarligt avsnitt som blandas med innerliga skratt och glöm inte att det är de små förändringarna som är de viktiga i vardagen.
En etta kan bli en tvåa, kan bli en trea.

Du hittar avsnittet här och på Spotify

49

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00