ANNONS

Sol, regn och så podden

/

Tisdagen började med att vi spelade in ett riktigt deppigt avsnitt av Isabella söker Sheila. Jag börjar gråta och Sheila upptäcker sidor hos henne som är tuffa. Men det var skönt att få ur sig allt. Nästa avsnitt kommer redan på söndag.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Såhär set det ut när vi poddar …

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

.. Och det här fick bli morgonens snacks. Jag har börjat lägga vindruvorna i frysen. Det blir som godis. Barnen älskar det också. I helgen ska jag göra om min tallrik fast lägga dit mörk choklad också.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Gillis besökte en kompis efter skolan och åt middag där så Sally och jag tog en promenad till vårt sushiställe. Det är mysigt att ha egentid med barnen. I helgen ska Sally iväg på kalas och då blir det tid med Gillis. Han har önskat att vi ska fika med kladdkaka och installera hans tv-spel. Jag har varit emot att köpa playstation eftersom det blir ännu mer skärmtimmar och jag gillar när barnen leker istället. Men nu har jag vikit mig. Alla hans vänner spelar så då fick det bli så.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Sally har förberett sig inför kalasen och valt lego och kort. Det är så roligt att alla S blir bakvända trots att hon ser rätt på min bild. Gillis gjorde likadant förut. Varför blir det så egentligen? Båda barnen är väldigt ordentliga av sig. Det ska slås in fint, snörena ska på och blir det inte rätt är det bara att göra om. Jag är betydligt mer slarvig.

CEA5E895-90F4-40F7-BE92-00594923F351

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har tränat med Pontus och golfat med min tränare Daniel.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

När det blev sådär supervarmt badade vi i poolen. Barnen har önskat poolleksaker så det ska vi köpa i helgen. De vill ha sådana där ”korvar” och så Gillis önskar sig cyklop. Som ni ser har jag ännu inte hunnit ordna med möbler på terassen. Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha därborta..  Antingen fler solsängar eller ett långbord där många kan sitta samtidigt och äta. Det är sol både morgon och kväll just där.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Här ser ni lite mer av tomten. Jag älskar glasdetaljerna som finns överallt utomhus.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

.. Och så har jag blivit besatt av att ha färska blommor i nästa varje rum. Det jag saknar i huset är tavlor och sedan är ett av rummen fortfarande helt tomt. Det ska bli ett litet bibliotek. Det kommer att bli superfint. Det är roligt att få inreda själv.

Det var mina dagar sedan i måndags. En stillsam vecka och det är välbehövligt. Nu ska jag i väg och spela golf. Förr förra gången gick det fruktansvärt dåligt och då var jag sur en hel dag och vill strunta i allt. Men så igår gick det väldigt bra. Jag är en tävlingsmänniska och då är det utmanade med en sport man måste koncentrera sig i. Men det är väldigt nyttigt för mig. Framför allt så är det väldigt roligt.

58
230

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00