ANNONS

Isabella söker Sheila

/

Avsnitt 1

”Sheila är en sexa. Isabella är bara en etta eller tvåa, men är å andra sidan melankoliskt vacker.Vem är förresten Sheila? Hon kräktes sig Birger Jarlsgatan ner, lärde Isabella  åka buss och sedan blev de bästisar. Typ så. Isabella har dålig insikt om sin laktosintolerans och berättar om hur det är att inte längre bo i en bunker. En är mer aspig, en är mer spirituell – Isabella övar in frågor och sparar energi medan Sheila knarkar människor. Men hur är det, kan man känna sig ensam även om man är tillsammans med andra? Vem är förresten Isabellas nya date? Oavsett kommer Sheila inte att sätta några killar på piedestal. Till sist, vilken är Isabellas bröststorlek? A, B, C, D, E, F eller till och med G kupa?

Skärmavbild 2020-05-26 kl. 10.43.16

Ni hittar podden här eller på Spotify :- )

51

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00