ANNONS

Mina vänner

/

Jag har haft en vecka då jag klurat mycket på vem jag är. Det låter så stort och klyschigt men jag går igenom en process där jag ifrågasätter alla mina val. Jag vänder och vrider på ett helt liv och det är tufft. Det jag har gjort under den här veckan är att träffa gamla vänner som jag stötte ifrån mig. Jag har bett om ursäkt vilket inte är lätt för mig som är så konflikträdd men jag tog mod till mig och gjorde det. Jag kommer att prata mer om det här i andra poddavsnittet som kommer på söndag (det första kommer imorgon).

Det är svårt att få ut i text känner jag.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Men om vi byter ämne helt och hoppar in i något ytligt så jag har kunna använda mina golfkjolar. Det finns så mycket snygga kläder, jag har tillägnat en del av mina garderob nu till just golfen. Jag tycker att Röhnisch har fina, även J.L och Puma. Tipsa gärna om andra märken/butiker om ni kommer på några : – )

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Daniel drog med mig ut på Ingarös golfbana fastän jag inte har grönt kort, jag fick testa att slå lite bara för att få in känslan. Det var min lyckligaste stund på hela veckan.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har också tränat med Pontus, nu är jag tillbaka till mina vanliga vikter (min egen vikt i marklyft och 35 kilo i bänkpress och 25 kilo på mig i utfallssteg). Efter ett uppehåll när jag mådde dåligt. Jag tränade då med honom men vi fokuserade på att ens komma upp ur sängen, ta mig dit och göra enkla saker samt rörlighet. När man mår dåligt är regelbunden träning ett sätt att hålla sig över ytan.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har också gått ut och ätit. Jag tog på mig en klänning från Max Mara..

Img 2173.jpg

Och blev sminkad av Mikaela. Jag ÄLSKAR munpennan ”pillow talk” från Charlotte Tilbury.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag och några vänner åt på L’aventura. Amaretto Sour, tryffelpasta, röd vin och en massa efterrätter. Men skulle kunna tro att jag rullade hem men vi tog några drinkar också på APO (Asian Post Office).

Återigen en väldigt sen kväll… En middag på APO rekommenderar jag verkligen. L’aventura har okej mat men man går dit för stämningen och lokalen som ser ut som en gammal biosalong.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Dagen efter blev det ett välförtjänt poolhäng. Jag älskar min terass så mycket. Det ni ser ovan är den lilla delen, resten av trädäcket sträcker sig längs hela poolen.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag blir så lugn i mitt fina hem.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag tog era boktips och köpte denna. Jag hade själv kunnat skriva den. Jag kände igen mig i allt. Rekommenderas starkt.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag berättade ju att jag hade catchat up med vänner och jag träffade min kusin Isolina över en lunch på Sturehof i solen och så hade jag Fanny över på middag i går. Fanny tog med sig världens godaste lasagne. Tacksamt med vänner som kan laga mat. Mina nya skor är ifrån & Other Stories.

B6371371 9615 4724 a032 153a32683ca7.jpg

De var mina dagar sedan i söndags. Just det, hela lördagen spenderade jag på Grand hotell. Jag tog en massage och så sov jag i två timmar i en fåtölj. Egentligen var den helt oplanerad men så blev den full av roliga saker ändå. Imorgon kommer min och Sheilas pod ”isabella söker sheila ut” Missa inte den på Acast.

Nu ska jag spela golf och sedan hämta barn tidigt. Kram.

68

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00