ANNONS

Fira!

/

Jag måste börja med att tacka för er fina respons efter Söndagsintervjun. Jag brukar aldrig lyssna på mig själv men igår lyssnade jag faktiskt på P1 i början bara för att höra vad jag sa i några minuter. Trots att jag redan visste vad som väntade. Kanske ville jag känna in stämningen, 08.00 och en kaffekopp i handen. Hur som helst så är jag tacksam. Det var SÅ läskigt att spela in. Men jag måste vara modig. Att falla platt i offentligheten är hemsk. Men nu är jag påväg tillbaka och jag mår bättre.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Blommor från trädgården

Jag sover väldigt mycket och har gjort det sedan oktober. Förut när jag inte hade barnen kunde jag somna 20-21 och kliva upp 14-15. Det var för att jag var helt utmattad. Nu ”räcker” det att sova som barnen 20-07. Det positiva är att jag har fått bättre rutiner på min mat (under kraschen var det i princip smörgåsar, pasta och fil) och träningen har fått blivit min bas under veckodagarna då jag tränar med Pontus måndag, onsdag och söndag. Dessutom kommer golfen att ta tid så det känns som om vardagens fylls med sundhet. Det är en bra grund att bygga på.

Img 1877.jpg

Golfen kommer verkligen in i rätt tid i mitt liv. Att få vara ute mycket, få koncentrera mig och släppa allt annat är ljuvligt. Jag gick på min tredje lektion förra veckan med min tränare Daniel Olsson och jag hade längtat hela morgonen efter att få slå. Nu tränar vi två dagar i veckan och eftersom mina dagar är rätt tomma så tänkte jag åka dit och slå ut bollar under tiden för att öva. Jag känner mig glad med klubban i handen.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Veckans höjdpunkt var dock när Sheila, hennes man och deras barn kom över på lördagsmiddag. Eller rättare sagt så fick Sheila laga risotto hemma hos mig för ni vet min nivå av matlagning. Men jag stod för champagnen och vi skålade för vår nya podd! På tisdag spelar vi in Isabella söker Sheila och på söndag släpps första avsnittet. Det är en podd som vänskap. Varken mer eller mindre. På tisdag ska vi ses hos mig, äta frukost och podda ihop. Hoppas ni kommer att vilja lyssna.

Processed with VSCO with dog1 preset Processed with VSCO with a7 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vi hade av en slump matchat kläder. Dock var det ingen matchning mellan mina ben och ansikte. Det är så det blir när man inte har en MUA längre… :- ) Min fina pennkjol i denim är ifrån Zara. Tröjan minns jag inte men den är fin.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Risotto med sparris och hasselnötter. Mums!

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Våra barn älskar att leka med varandra. Det skiljer sig 2,5 år mellan den yngsta och äldsta. De röjde på i fyra timmar i sträck. Det är ju inget problem att få lugna vuxenmiddagar längre i alla fall. Det är skönt när de bli äldre.

Img 1755.jpg

Vi ska bära plagg från & other stories på tisdag och vi kikade lite på kläder på deras eshop. Sheila är mer cool och jag vill vara mer klassisk därför blev jag lite osäker på stories överhuvudtaget. Men jag hittade tre fina klänningar jag ska prova senare idag.

Ovan och så dessa två:

Img 1756.jpg
Img 1757.jpg
Den sista kan bli väldigt fin på trots att den är mönstrad. Jag avskyr ju mönster men på vissa vissa sommarklänningar kan det vara fint.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vad har vi mer gjort i veckan? Vi har cyklat till skolan, haft en supermysig staycation, varit på skansen hela dagen igår. Fantastiska barndagar. Jag kommer att sakna de mycket. Jag minns från när jag var liten så sa alltid ena föräldern att ”jag kommer att sakna dig så mycket nu” och jag tyckte att det var tungt att höra och fick dåligt samvete så istället säger jag nu till mina barn ”Gud vad kul ni ska ha det hos pappa”.

Kanske hjälper det. Vad vet jag.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Oavsett har de tagit upp mycket plats i min säng.

Processed with VSCO with 4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Denna vecka ska jag träna med Pontus, träna golf med Daniel, jag ska sova, läsa, skriva, podda och så har jag några middagar. Inga mer planer. Det känns alldeles lagom. Hoppas att ni får en bra vecka. Vi hörs på torsdag. Kram!

95

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00