ANNONS

Söndagsintervjun och stora gosedjur

/

Det har varit lugna barndagar här borta.

Jag har golfat, hämtat tidigt, lekt mest inne eftersom vädret har varit fruktansvärt. Jag har myst runt i sköna kläder här hemma. Jag trodde faktiskt aldrig att jeans kunde vara sköna med de är dessa:

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Tröja från I dig Denim och jeans från New House. I koppen har jag earl grey-te. Jag byter tesorter ibland men återkommer kommer alltid till den. Laktosfri mjölk och en sked honung i, mums.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Varannan vecka får jag manikyr här hemma och Sally brukar också vilja ha sina naglar målade. Det blev rött för oss båda.

Är inte våra händer lika?

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Gillis tycker inte om att bli fotad därav alla bilder på Sally. Det har i alla fall mysts framför tv:n med flera filmer och popcorn.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har alltid buketter hemma, jag tycker att hemmet känns mer levande då. Denna är köpt men vi har fått så mycket blommor i trädgården så buketten på matsalsbordet är därifrån.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Denna skulle egentligen upp på väggen men jag är ingen höjdare på att skruva upp så hyllan fick stå här istället så länge.  Inredningen ser verkligen helt annorlunda ut nu jämfört med förra huset och jag älskar detta mycket mycket mer. Det känns tryggt och hemma. Hade jag haft en hus på rivieran, fine. Men hemma i mitt äldre hus så tycker jag att det här passar bättre.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Stora gosedjur i sängen – Fördel med att leva som singel.

Löwengrip lanserade världens bästa anti age-serie Skin Reboot! köper du två Skin Reboot produkter så får du Instant Glow – Facial Mist på köpet!

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har gått på ett möte gällande styrelsepost. Väldigt spännande. Det är ju det jag vill syssla med ett tag framöver.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Och så har jag tagit på mig klackar och jeans för att medverka i Söndagsintervjun i P1. De har velat ha med mig ett tag men jag har inte vågat. Det är ett av Sveriges största radioprogram och intervjun blir alltid så djup. Men nu så åkte jag dit till studion. Intervjun handlade mycket om smärta och mörker. Inte vad ni är vana att höra.

Processed with VSCO with kt32 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Intervjun släpps som podd imorgon fredag kl 15.00 och sänds i radio 08.00 på lördag. Jag har nog aldrig någonsin varit så mycket jag i en intervju. Jag bestämde mig för att inte ha någon gard. Kanske kommer jag att ångra mig senare.

Det var det mina dagar sedan i måndags har handlat om. Resten av veckan blir lugn med barnen, ikväll blir det pannkakor och imorgon väntar en staycation på ett hotell. Barnen är väldigt peppade. Hörs på måndag. Kram på er.

128

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00