ANNONS

Hobby, klackar och Kristina Lugn

/

Jag vet inte vad jag ska börja, mina dagar sedan i torsdags har varit rätt intensiva.

Ska vi ta golfen kanske?

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

I helgen gick jag på min första privata golflektion med proffset Daniel Olsson. Jag tänkte det att om jag ändå ska börja spela kan jag göra det rejält med täta lektioner. Jag blev kär i golfen vid första slaget. Nu ska vi träffas två dagar i veckan.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Det var oerhört skönt att få koncentrera mig på något. Stänga av allt runt om mig. Det är mycket teknik i början, bara att lära sig att hålla skaftet var något som jag drömde om natten därpå. Muskeln, lillfingret, vrida höften, inte glömma att titta på bollen… Mycket som ska landa i en vana framöver och det känns otroligt kul. Jag kommer säkert att behöva söka några golfkompisar här i framtiden :- )

Img 1305.jpg
Img 1306.jpg
Img 1307.jpg

Dessutom släpptes den artikel som jag gjorde i veckan. Det blev ett långt portätt i SvD.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag blev ledsen när Kristina Lugn dog. Hon har varit fantastisk att få följa. Igår såg jag Min sanning på SVT (alla program hon har medverkat i finns upplagt på SVT). Jag har inget av Lugn hemma men ska handla Bekantskap önskas med äldre bildad herre. Istället läste jag Boye igen (ovan) och jag älskar denna rader.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har också shoppat med stylisten Emelie. Det blev några sommarklänningar från Sandro, jeanskjol i en längre pennkjolsmodell, baslinnen, en längre svart klänning för lite finare tillfällen och ett fint grått sett i en utsväng längre kjol och tunn stickad tröja. Ni kanske såg den på Instastory. Superfin. Jag passar hela tiden på att sälja kläder så att det bli en in en ut. Min tredje bastch ligger nu ute på Tradera här.

Processed with VSCO with dog1 preset Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Under fredagskväll blev det middag här med en vän, vin och en massa take out. Jag älskar verkligen min lilla terass på den sidan.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

På lördagen väntade klackar och en utekväll. På med parfym och smutta på ett glas när jag gjorde ordning mig till Abba. Jag har alltid lättare dofter på dagarna, Blanch från Byredo är perfekt då. Mojave Ghost är också sommarlätt men lite tyngre och doftar lyx.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag och Marisol tog först drinken på Asion Post Office, om ni vill dricka en god drink så är det hit ni ska gå. På toppen ligger kokosgrädde. Ljuvlig. Resten av kvällen får bli i rader och inte i bildväg… Men vi åt middag med Riche och sedan anslöt sig några vänner. Det väntade Hot Shots och vid 02.30 kom jag krälandes hem. Man behöver sådana kvällar ibland också.. Igår blev det Frukost på Tiffanys. En fantastisk film som ni måste se. Så mycket inspiration.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Såååå vacker klänning!

Img 1250.jpg

Ja det var min helg. Golf, intervjuer, shopping, hotshots och poesi. Ganska så bra mix. Idag väntar PT pass med Pontus och sedan en golflektion innan jag ska hämta barn. Det finns verkligen fördelar med att vara skild. Man får två fantastiska liv i ett.

Kram på er!

143

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00