ANNONS

Jag, jag, jag

/

Om ni tycker att mina inlägg är väldigt mycket jag jag jag så kommer ni att avsky detta inlägg. Det har nämligen nästan bara blivit bilder på mig själv. Jag brukar ju fota spontant vad som händer mig under de dagarna vi inte hörs och oftast gör jag ju en massa saker men nu har jag mest varit hemma och skrivit eller promenerat.

Jag har gjort en större intervju med SvD. Jag skrev tidigare i år att jag skulle ta en paus från media i år men nu känner jag mig piggare än tidigare samt att mediatrycket är väldigt högt så jag har valt ut några medier som jag ska medverka i år i. Vissa intervjuer för höst och vinter bokas upp redan nu. Jag tror att SvD gick bra, de var hemma hos mig i cirka två timmar och en vanlig intervju brukar ta max 45 minuter.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det fotades mycket så jag bad Camilla komma över och göra ordning mig. Jag har ju jobbat mycket med Emelie och Mikaela de senaste åren men det är roligt att få jobba med någon annan ibland för att få en annan look. Jag ville ha det naturligt men ändå sminkat, när man fotas för en tidning så ”försvinner” mycket i ljuset så man måste alltid lägga lite extra. Fotas man för ett omslag i en studio ska man ha en så tunn bas som möjligt för då går man in och retuscherar i efterhand och då är det lättare för fotografen om det är en tunnare bas. Men ska man plåtas för en tidning som SvD eller tex Di så retuscherar de aldrig (och gärna fotas i grodperspektiv…) så då måste man jobba på basen lite extra.

Img 1112.jpg

Skjorta från Gant och jeans från Zara

Jag ska till frisören idag för att flytta upp mina hair talk (extensions) men jag måste säga att jag älskar min hårfärg. Och vad bra den har hållit! Vi har valt att gå lite mer beige och snäppet mörkare under. Jag har alltid blekt mitt hår förut men sedan ett år tillbaka färgar vi bara. Det är betydligt skonsammare. I botten ser ni min utväxt, den är i stort sett i samma färg som resten av håret. Lite gråare och tristare dock :- )

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

På tal om jeans så har jag burit mina vita från Zara. Jag älskar dom! Vita jeans ska man alltid köpa en storlek förstora, de ska inte sitta så tajt. Toppen är ifrån Sandro. Och jag älskar den ljusgula färgen. Håret lyckades jag föna själv. Jag kör med Dyson, superbra.

Img 1139.jpg

Just de! Jag har varit och tränat med Pontus två gånger denna vecka. Denna övning kallas för ”finnen” och är fruktansvärt tuff för bakbenen. Det är väldigt kul att träna, framför allt när jag börjar komma tillbaka till att lyfta mina gamla vikter. Under hösten tränade vi mest för rörlighetens skull, jag mådde så dåligt då. Och i januari, februari blev det ingen träning på grund av sjukhuset och mitt tillstånd (hade ingen balans). Men nu så! Jag tränar alltid för att bli stark och känna mig rörlig. Vikten är struntsumma. Den pendlar ändå och har alltid gjort. Viktigaste är att jag känner mig fin.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har en bok att tipsa om! Jag börjar ta mig igenom böckerna som jag fick, de som kandiderar till årets bok. Tyvärr är det mycket deckare (fixar det inte, gillar inte den typ av filmer heller) men denna är fantastiskt bra. Jag brukar älska hennes böcker så det är väl ingen supersuprise direkt. Den här boken är rätt sorglig men man fastnar och vill veta hur det går. En riktig bladvändare. Köp, köp :- )

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vad har jag mer gjort då? Jo jag hoppade i en klänning från Massimo Dutti (en klänning som nya stylist Emelie sa att den var superfin och jag sa nej men sedan sa jag ja och nu älskar jag den) och fotades. Jag testade en ny fotograf som heter Paulina Torbjörnsen, hon var superduktig och det ska bli roligt att jobba med henne. Det är likadant där, det har varit roligt att jobba med Sascha under alla dessa år men det är kul att få testa något nytt och jag kände att detta var ett bra tillfälle. Här har jag gjort hår och make själv. Jag börjar faktiskt lära mig tycker jag.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Här ser man att jag gjort håret själv hehe. Men jag tycker att bilden blev fin ändå. Klänningen finns som sagt på Massimo Dutti och den är brun, lång och går in i midjan.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Sandaler från Flattered, bär de hemma

Idag ska jag hämta upp en möbel (bokställ) som jag har vann på auktion (blivit helt galen) sedan har jag två möten. Det här med att vara hemma i ett år gick ju sådär. Men jag har lovat mig själv att inte ha ett kontor, inga anställda utan vara hemma men ta mig an vissa projekt. Det får bli den tillfälliga regeln. I helgen ska jag faktiskt testa golf och slå ut bollar. Det blir första gången i mitt liv. Väldigt spännande. Jag håller tummarna att jag faller för sporten, jag behöver en ny hobby när jag har så mycket tid. Jag kommer aldrig bli den som fixar med trädgården. Jag har insett det. Med golfen ser jag framför mig fina kläder, härliga promenader, roliga människor, luncha och golf & spahotell. Kanske är det inte rätt drivkraft bakom (gissar på det) men vi får väl se.

Stor kram på er.

136
421

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00