ANNONS
Integritet på Tailsweep

Diskning, Skansen och vita jeans

/

Hej på er!

Fredagen började med en röd dag så barnen fick följa med till gymmet och träna. Pontus, min PT som driver gymmet har oftast en kund i taget så därför kan barnen hänga på. De älskar det. Pontus gör ofta en hinderbana till dem, väldigt poppis.

Copyright 2020. All rights reserved.

Sally var redo med sitt fina träningslinne

På kvällen hade vi fredagsmys och såg på film. Det dukades upp choklad och popcorn men innan det lagade jag mat. Det blev pasta med smör och västerbottenost. Kanske inte det mest avancerade men väldigt väldigt gott.

Copyright 2020. All rights reserved.

På morgnen skippade vi att åka till bageriet som vi brukar göra utan rostade smörgåsar istället. Ibland är verkligen det enklaste godast. Jag har även börjat dricka kaffe igen. Vips så kom kaffesuget tillbaka. Det är så typiskt mig att ändra mig jämt. Med allt. Dessutom ska jag berätta om allt. Det ligger i min personlighet tror jag.

När solen kom fram invigde vi vår fina pool. Äntligen har jag en varm vattenfylld pool. Vattnet kommer att bli lite blåare i dagarna men jag gillar det ljusgröna. Jag fick välja vilken färg poolen skulle vara och jag valde ”Marbella beige” istället för klarblått. Det kändes som att det passade resten av huset bättre.

Copyright 2020. All rights reserved.

Två barn som busar. I år har de inga armpuffar. De går på simning och har tagit många simborgarmärken vilket jag är superstolt över. Men självklart få de inte vara vid poolområdet själva. Nästa gång de kommer hit ska vi köpa poolleksaker.

Copyright 2020. All rights reserved.

Huset är vitt och har sol på sig egentligen hela tiden. Jag får lite vibbar från det fantastiskt fina hus vi hyrde i Frankrike i somras. Jag trivs verkligen så bra här. Det är ett helt annat hus än det vi hade tidigare men det här är bättre och ljusare. Visst det mindre men allt är bättre planerat och området är mysigare.

Copyright 2020. All rights reserved.

Efter badet tog jag en dusch och när jag kom ner ropade barnen att de diskade. ”Mamma du tycker ju inte om att diska så då kan vi göra det”” Så himla gulligt och roligt. Det användes en halv flaska diskmedel och köket blev väldigt blött. Men vad gjorde det. All disk blev till min förvåning helt rent.

Copyright 2020. All rights reserved.

Barn är verkligen roliga. Jag är tacksam över att Sally och Gillis är bästa vänner. De gör allt ihop. Det är svårt att säga om man har svåra eller lätta barn, det är ju så individuellt men jag uppfattar Sally och Gillis som väldigt enkla, de har de alltid varit. De har alltid fått hänga på mig i allt, jobbet, restauranger, flyg. Jag är ganska hård med att får göra allt själva. Om vi är på Max får de alltid gå fram själva och berätta vad de vill ha, glömmer personalen ketchup så får de gå tillbaka och fråga efter den. Själv kan det vara lite läskigt men tillsammans fixar dem alltid det. Mina föräldrar var alltid så med mig och jag tycker att de gjorde mig självständig tidigt. Vill man ha något kan man be om det själv.

Copyright 2020. All rights reserved.

I söndags var vi på Skansen med Pingis och hennes lilla dotter. Jag köpte årskort där, jag älskar Skansen. Det är så stort där så man får vara i fred, Gröna Lund är knepigare. Mina barn tycker inte om när någon ska fotas med mig.

Köpa glass..

Copyright 2020. All rights reserved.

.. Och gosa med bebis. Sally kallar sig själv för låtsassyster till henne. Pingis och jag delar tio år av karriär tillsammans så vi har alltid så mycket att prata om. Från att vi bodde på en soffa hos Pingis kompis i NYC när vi skulle skriva Economista, till att kunna resa världen runt.

Att se våra produkter i butiker i Australien var nog det häftigaste. Att sitta på en lunch i Kina där ledningen beställde in huvuden med hår på var det konstigaste. Införsäljning i Hong Kong blev en kulturkrock, även i Ryssland. Ibland åkte vi till Marbella klubb för att vila en helg eller så har vi åkt skidor i alperna. Vi har delat mycket kul under dessa år. Idag jobbar vi inte med varandra eftersom bolaget är sålt. Det är lite konstigt men vi är idag goda vänner.

Copyright 2020. All rights reserved.

Från ett jobb till ett annat. Jag har fortsatt att skriva på min bok. Att skriva en bok är som att ha en stor deg som man ska kavla ut så mycket som det är möjligt. Det känns väldigt roligt just nu för att har flyt, men det ändrar sig snabbt. Jag fick en fråga en gång hur mycket man skriver på en dag och det är ungefär två A4 sidor. Det låter väldigt lite men det är mitt och många andras snitt. Jag försöker alltid göra det mysigt för mig när jag skriver, man behöver ha en sådan miljö.

Tända ljus, te och choklad är standard. Jag brukar sitta i 90 minuter och sedan tar jag en promenad och fortsätter. Ibland skriver jag inte nytt utan putsar på mitt gamla. Jag skriver inte ett kapitel i taget utan börjar på fler och sedan hoppar jag och fyller på mellan de jag känner för.

Jag har en jätteduktig redaktör som heter Anders Sjöqvist. Förut jobbade han på Forum men sedan bytte han till Strawberry förlag och jag följde efter. Dessutom äger ju min vän Petter det. En gång i tiden skulle jag varit delägare. Det hade varit väldigt roligt men jag behövde lägga tid på Löwengrip. Jag har tjatat på Anders att jag skulle få skriva boken tillsammans med någon men han vägrade. Så nu sitter jag här själv. Svårt men han har rätt, det blir bättre tillslut med min egna röst.

Copyright 2020. All rights reserved.

Jahapp, det var min helg. Idag är jag klädd i mina nya vita jeans från Zara. Superfina. Dessutom matchar jag in i mitt vardagsrum på övervåningen. Hoppas ni får en fin vecka, vi hörs på torsdag.

112

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00