ANNONS

Sol, pool och Aira

/

Måndag morgon!

Det är lite märkligt att vakna upp på morgonen och inte behöva stressa iväg till ett kontor. På dagens schema står träning, köpa en ny dator (min andra har gått sönder, bloggar från mobilen), köpa en vattenslang till poolen (var man nu gör det), träffa en trädgårdsmästare här hemma samt knopa ihop några idéer till ett bolag jag ska jobba med i mina sociala medier.

Vid tre ska jag hämta Sally.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det är andra gången jag stirrar ner i en betonggrop. Förra ägaren gjorde om poolen in i det sista och jag är såklart glad att få en ny pool av riktiga proffs denna gång men visst finns skräcken kvar i magen. Den ska vara klar denna vecka eller nästa. Äntligen.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Den här utsikten har jag från matsalen. Det är helt ljuvligt med alla dessa blommor.

Passade på att ta denna bild i en Ellos-klänning som jag hade förut i ett samarbete i NYC. Det ser nästan ut som jag är utomlands när jag står där bekvämt mot väggen.

Passade på med en till bild

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har shoppat världens finaste jacka från det finska märket Andiata…

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Och köpt bas-plagg med min nya stylist Emelie. Vi hittade en massa fint på Sandro, Zara, Massimo Dutti och Tiger of Sweden. Jag ville ha plagg som jag kan ha när jag är ute med barnen. Alltså inte fodral eller silkeskjolar som 98% av min garderob består av (resten är tights). Emelie hade ordnat så att vissa av butikerna redan har hängt in allt i provrummen, väldigt smidigt.

Jag köpte även mina första par vita sneakers som jag både kan ha till jeans med även till luftiga sommarklänningar.

Jag var på en staycation i helgen och då ville jag sminka mig, det blev en väldigt naturlig look (inget filter) utan foundation men med en färgad dagcremé. Aldrig mer foundation.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Dagcremé från Mesoestetic med skyhög SPF. Skydda alltid ansiktet så slipper man rynkor och pigmentfläckar. Sedan använder jag en concealer från Tarte (den bästa), flytande rouge och glow från Lumene samt puder och bronzer från MAC. YSL använder jag alltid på läpparna, jag har typ tusen nyanser som jag blandar hej vilt.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Dags för 24-timmar på hotell Lydmar med Marisol. Utsikten!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Rummet var så fint. Lydmar är en dold pärla bredvid Grand hotell. Litet boutique hotel med supergod mat och en fantastisk terass på sommaren. Det känns som man är på franska Lou Lou när man är där.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vi åkte till nyöppnade Aira för middag. Det ligger längst ut på Djurgården och drivs av Tommy Myllymäki. Det har funnits i en månad men har redan en väntelista. Byggnaden är rätt speciell.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det är en såkallad Fine Dining. Det innebär att det är väldigt tjusigt, man äter på vita dukar i timmar och man äter sådant man inte förstår var det är. MEN detta var faktiskt mysigare än vad det brukar vara och maten var fantastisk god. Heja Tommy och teamet!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Marisol och min efterrätt. Pocherad (?) mandarin med grädde inuti. Man åt även skalet.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Hallå hallå

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Oavsett var man är i världen och på vilket ställe är desserterna alltid det bästa. På Aira kom det in en dessertvagn efter själv desserten. Hur fantastiskt är inte det? Jag testade allt.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Dagen efter var jag sugen på bacon och pannkakor med nutella (fast inte ihop). Det blir så efter en kväll med drinkar och vin. Lydmar har en supergod frukost.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

På kvällen bar jag denna parfym (jag har en gedigen parfym-garderob). Den är ifrån Aerin och heter Rosé de grasse. Ros är en svår doft för den blir lätt tantig men jag älskar den.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Igår gick jag runt i mina nya plagg här hemma. Tröja från Sandro och jeans från Zara. Jag har två klockor på mig, min vanliga från Cartier och en fitbit eller vad det kallas fast denna är en billigare variant som kostar 300 spänn på Webbhallen. Den mäter min sömn och jag får alla sms i den samt samtal. Igår hade jag gått 24 000 steg efter en superlång promenad med en kompis.

Just det! Jag har spelat Frisbee-golf ute på Gärdet. Superkul. Efter det frågade jag en vän på gymmet om han inte kan ta med mig på vanlig golf, man får ju slå ut bollar utan grönt kort. Tänk om jag börjar golfa? Jag behöver ju en hobby! I veckan som väntar har jag barnen. Äntligen. Imorgon ska jag vara mentor åt en modig tjej, på Tordagen ett möte och så kommer det soffor till övervåningen, annars är det ganska lugnt.

Hörs på torsdag :- )

145
394

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00