ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dejting, auktion och ostron

/

Så vad har hänt sedan i måndags? Jo jag har läst en väldigt rolig bok av Dolly (älskar namnet) Alderton. Det är en självutlämnande biografi om hennes dejtande. En rolig scen är när hon berättar att när man har träffat en kille målar man ju snabbt upp en bild av personen som man hänger upp tankarna på. På kvällarna innan man ska sova blir den bilden till en hel film som rullar innan man slocknar. Kväll efter kväll. Men när man väl träffas är det som om man har glömt att ge killen manuset för filmen. För det blir ju helt fel. Dolly är underbar. Läs den!

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har fått en ny stylist:

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag vet jag vet halshugg mig inte. Jag sa inga mer kläder. Men jag äger inga jeans och jag kan inte längre ha silkeskjolar och klackar i trädgård eller när jag cyklar med barnen. Jag behöver komplettera min garderob med enklare plagg. Jeans, skjortor (har jag redan) sneakers etc.

Copyright 2020. All rights reserved.

Enklare men fina kläder i naturfärger som vanligt (eller jeansblått). Jag avskyr mönster. På lördag ska vi ha vår första fitting. Det blir spännande. Jag är inte enkel att köpa kläder åt, det vet Sascha efter alla år… inte för mycket svart.

På tal om världens bästa Sascha så fotade vi i veckan till min Instagram. Det blev t-shirt och militärjacka. Smink och hår gjorde jag själv.

Det blev även dessa bilder. Och yep jag bytte om där på parkeringen. En krans på huvudet så är jag redo för midsommar!

Copyright 2020. All rights reserved.

Vad mer då? Jo jag har solat på min terass. Väldigt härligt. Snart tas poolen fram. Jag längtar. Äntligen pool efter ett års väntan (!).

Jag har budat hem saker på aktion från Metropol.

SÅ roligt.

Copyright 2020. All rights reserved.

Copyright 2020. All rights reserved.

En jugendspegel. Kul match med allt det andra. 250 spänn kostade den.

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har satt upp fler speglar och gått på middag med Sheila.

Copyright 2020. All rights reserved.

I dessa fantastiska klackar! Jag älskar remmar. Det hade alltid mamma på sig när jag var liten. Hon var alltid min skönhetsinspiration, remmar, fönat hår och vackra händer och fötter. Jag har inte missat min pedikyr och manikyr på över 10 års tid (!). Aldrig haft uppehåll.

Copyright 2020. All rights reserved.

På Sturehof var det breda mellanrum mellan alla bord. Himla bra.

Det var mina dagar, kram.

129
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00