ANNONS

Sally blir fem och inredning

/

Det är väldigt roligt att få shoppa till mitt nya hem. Denna gång får jag ingen hjälp utan försöker själv. Svårt men roligt. Dessutom har jag mycket tid över och då blir det ännu roligare. Mycket av det minimalistiska börjar försvinna och mer en klassisk stil växer sakta fram.

Jag har nog blivit smått besatt av budgivningsajten Metropol och Blocket.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Detta sideboard hittade jag på blocket. Det blev så fint i matsalen och sväller i princip allt. Det ska upp tavlor bakom. Mitt svarta marmorbord har också förvandlats med en vit duk. Ljusstakarna är från svenskt tenn och fick följa med från gamla hemmet men underläggen är nya.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Något annat som jag förälskade mig i var en tekanna från Svenskt Tenn med matchande koppar. Gah så sött! Den påminner lite om den i Skönheten och Odjuret. Såg otäcknade med barnen häromdagen.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Orkar ni mer inredning? Jag köpte också en ny servis! Så kul med serviser. Det är ett viktigt beslut för sedan kan man ju samla på sig med åren. Det blev Grey Pearl från Villroy & Boch.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Sista bilden blir på delar av hallen. Här är det inte heller klart, speglar och dylikt ska upp.

Älskar min vita trätrappa.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Odd har varit över och det har ätits väldigt god mat. Mycket pasta! Ovan är pasta med köttfärs-salsiccia. Var tvungen att googla på stavningen.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har fortsatt med min microneedling hos Lyko Concept Skin. Det blir skillnad, acneärren minskar för varje gång.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vi har varit ute i parken och ätit glass när det varit så fint väder …

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Och köpt en studsmatta och hoppat.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Sally blev fem år, hurra!

Jag köpte ballongerna dagen innan och gömde de i källaren men så glömde jag de på morgonen. Typiskt. Men så var barnen nere och lekte där (som en tredje våning) och då kom Sally upp och sa ”mamma det står ju Sally här”…

Sally några minuter gammal. Jag tyckte om båda förlossningarna, med all bedövning tyckte jag inte att det gjorde så ont mest roligt och häftigt. Gillis föddes på Danderyd och Sally på BB Sophia. Den sistnämnda var helt otroligt bra. Jag vill ju gärna fler barn men visst har BB Sophia stängt? Då får det blir Danderyd igen. Fast nu springer jag långt i tankarna som singel : – )

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vi hade teparty ute med hennes nya leksaker…

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Och läste hennes nya bok Pinocchio. Jag tycker att den har så mycket klokheter i sig.

Är det fler som vaknar upp tidigt på morgonen? Jag slår upp ögonen runt 05.45 varje morgon. Hur som helst, det var mina dagar sedan i torsdags. I veckan ska jag leta utemöbler. Det är SÅ svårt. Är de några som vill sälja, Maila gärna. Isabella@lowengripinvest.se.

Kram på er!

133
433

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00