ANNONS

Coop, vin och kondition

/

Hej på er,

Torsdag idag vilket innebär uppdatering av bloggen. Superkul. Hur har det då gått med allt som skulle fixas? Poolen får jag hjälp med av ett poolföretag som kommer hit och grejar. Gällande trädgården som är rätt stor kommer en trädgårdsfirma och sköter den. Klippning, buskar och träd. Äntligen löst och så slipper jag göra det själv och fundera på gräsklipparen. Jag gillar ju att oursorca där jag kan trots att jag är hemma. Jag har alltid varit så. Jag hade städhjälp i min etta när jag var 20. Däremot blir det aldrig mer en kock igen. Det är något som jag i efterhand tycker var ett märkligt beslut. Mat är faktiskt ganska roligt och sänker man ambitionerna är det enkelt. Häromdagen blev det köttbullar med pulvermos, supergott men långt ifrån kocken …. Micro har jag inte köpt än och nätet är på gång. En annan sak jag har gjort är att ordna med kort på Coop så nu kan jag smidigt handla med en sån där blipp. Genialiskt.

Fa373ac1 dcda 4d8d b905 fbe06219ade3.jpg

Copyright 2020. All rights reserved.

Sedan har barnen börja cykla till skolan och jag joggar bredvid. Perfekt träning, jag är rätt stark men kondition avskyr jag. Därför är den också dålig. Men det här bli ett sätt att jobba upp den.

Img 9790.jpg
3adee1c2 92a2 449b af9a 3cbf9faa0ecb.jpg

Copyright 2020. All rights reserved.

I vanligtvis springer jag inte i make up och lockar men jag hade precis gjort ett jobb för Löwengrip innan.

Processed with VSCO with 3 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag hade nämligen sänt live och spelat in klipp. Dock märkte jag att min ångest slog till direkt så det är förtidigt att småjobba för mig. Egentligen ska man vara sjukskriven 3-6 månader efter ECT:n men det är svårt när jag behöver göra små uppdrag för Löwengrip. Det är därför som jag går bestämt mig för att vara ledig ett tag. Jag behöver få en paus från allt. Minus de två dagar i månaden för Löwengrip. Bloggen ”tär inte” utan den är rolig och ger mig energi.

När jag kom hem somnade jag på soffan och mådde dåligt. Jag ska faktiskt fråga om jag inte får ta en paus ändå. Det är lite märkligt att inte kunna bestämma själv längre.

Baa8bc3f 602b 4fa6 a961 7210ff6bf171.jpg

Copyright 2020. All rights reserved.

Vi spelade in på Löwengrips nya kontor. Det var lite märkligt att kliva in där. Känslan var som att träffa ett gamla ex blandat med stolthet.

Processed with VSCO with ka3 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Igår var jag på en vinprovning hos Peder Isacson. Hans hem var helt fantastiskt vackert med ljuvlig samtidskonst  Vi var ett gäng som var där och testade olika viner. Jag fick en massa inspiration (dels för de olika vinerna) men framför allt inredningen. Stilrent men ändå personligt. Ni kan se hans våning här.

Processed with VSCO with ka3 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Min klänning är ifrån Hugo Boss.

9e95f340 967f 4b1a 81c1 0d05397eed61.jpg

Copyright 2020. All rights reserved.

Kloka ord fanns i badrummet.

Jag är inte direkt vilse nu men jag vet ju inte vad jag ska jobba med i framtiden. Jag tror att jag kommer att vara hemma i några år under tiden barnen är små men sedan vet jag inte. Jag har tyckt att vägen framåt i livet alltid gör så ont, jag har sprungit ifrån livet som ni säkert märkt. Men nu känns livet mer lättsamt och jag njuter av vardagen. Böcker, barn och inredning – Det är det bästa just nu.

116

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00