ANNONS

Inför påsk

/

Så vad jag hittat på sedan vi hördes sist? Jag har haft en fantastisk vecka i huset. Fixat och donat. Jag har inte inrett ett hus själv förut så det är väldigt roligt att få testa på. Mitt nya hus är gammalt så den moderna stilen passar inte. Sakta men säkert kommer vissa av möblerna bytas ut (allting får en ny familj). Jag är oerhört trött på den där lampan som sträcker sig som en båge och har en marmorfot. Samt mitt runda bord i svart marmor känns för hårt. Jag har hittat ett brunt fint bord från Malmsten som jag vill ha:

Om någon har ett sådant, släng iväg ett Mail : – )

Foto: Olof Ringmar

Jag har haft en middag hemma…

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

… och tränat på gymmet.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har gjort min första tatuering! Det är ingen drake på armen utan brynen. Jag gick till Mika Lash Artist och hon var så duktig så jag måste hylla henne. Hon ritade efter ansiktets alla vinklar och var så noggrann. Såhär blev det:

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det gjorde lite ont men har man fött barn klarar man allt. Det här kommer att hålla i ungefär ett år.

Nu var det slut på det ytliga!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har hittat en ny favoritbok! Den rekommenderar jag alla att läsa. Den blev viktig för mig nu när jag går på en mer enkel väg genom livet. Den handlar mycket om positivitet och hur man ser det ljusa i allt.

Den handlar också om att hitta sina brister, se de i vitögat och vända dom till något bra.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Denna blir min påskbok.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Min syster fyllde 20e i måndags så henne har vi firat. Barnen och jag åkte till partybutiken (kan den heta så?) och köpte ballonger och sedan hämtade vi en prinsesstårta som var beställd. På morgonen gick vi ner med allt och sjöng.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

En väldigt mysig morgon.

Foto: Olof Ringmar

Det var allt för denna gång. Just det! Barnen fick varsin skattkarta och leta påskägg i trädgården. Haren kom tidigt till mig eftersom de är hos pappa nu. Julia skojade om att påskharen heter Harry så nu kallar barnen honom för Harry….

Nu väntar promenader, läsning, marsipangodis. Det blir bra. När barnen kommer nästa gång ska vi köpa cyklar till mig och Gillis.En sak till, Löwengrip har 25% rabatt på Kronans apotek fram till 5e maj. Kram på er.

100
466

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00