ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dagarna hemma

/

Flytten fortsätter och jag blir galen på alla kartonger som bara består av sladdar. Egentligen vill jag bara ta och kasta varenda en. Men så plötsligt står man där och saknar en sladd till tv:n. De får sparas ett tag till och har jag inte behövt något inom ett år kan jag slänga de.

Det blir dealen med mig själv.

Copyright 2020. All rights reserved.

Sladdar och en skrivare .. Som jag behöver en sladd till.

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag var på IKEA för att köpa 90-sängar till barnen. De har sovit hos mig i alla år men jag ska göra ett nytt försök nu när de har varsitt rum. De känner sig större. Mitt i besöket så ringde min bank så jag la mig i en säng och pratade.

Väldigt praktiskt.

Copyright 2020. All rights reserved.

I helgen har det också hittas gamla leksaker som plötsligt känns som nya. Det är faktiskt en fördel med att flytta. Åh har jag dessa par skor, inte visste jag att jag hade denna parfym hemma. Jag insåg också att jag säkert har hundra kjolar. Det och skor har blivit min last de senare åren. Jag ville egentligen kräkas av all konsumtion när jag packade upp. Men jag har liksom inte märkt att allt har blivit mer och mer.

Nu blir det inte mer shopping på ett år.

Copyright 2020. All rights reserved.

En sak som jag hittade var ändå en favorit från Löwengrip. Mina lockar håller mycket bättre och så går det snabbare att torka. Nu ska jag klämma ut det sista av allt istället för att testa nya märken och ha fem av allt istället. Gah.

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag och barnen har promenerat mycket och upptäckt vårt nya område och lekparker. Gillis vill alltid gå ut en stund på dagen och gå. Jag tycker att det är en gullig sak. ”Jag vill ha fräsch luft mamma”. Sally orkar inte gå lika långt så hon brukar cykla. Varje gång är det dock samma sak – Hon cyklar dit men vägrar cykla hem. Jag har tröttat på att få bära cykeln varenda gång så nu har jag varit lite hård och sagt att om hon ska cykla så gäller det att hon cyklar hem annars lägger jag cykeln i diket. Jag vet inte hur pedagogiskt det är men det verkar fungera i alla fall…

Min syster Julia och pojkvännen Hugo har bott mycket hos mig det senaste halvåret. Jag gillar inte att vara själv efter allt som har hänt. Och i min förra relation var jag också mycket ensam varannan vecka. Julia och Hugo är såklart inte tvingade : – ) Men de passar bra i deras liv också, de får den inredda källaren, ingen hyra och så får jag lite hjälp ibland.  Jag älskar min syster så mycket.

På helgerna har vi åkt till bageriet och handlat nybakat bröd som fortfarande är varmt och kanelbullar. Så mysigt.

Det var mina dagar hemma. Vad har ni gjort?

81
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00