ANNONS

FLYTTEN

/

Äntligen äntligen äntligen har jag flyttat! Jag bodde i mitt hus i 18 månader men under bolagets kris var det bara att sälja det och betala löner för snabbt för handpenningen. Jag gjorde det jag kunde för att vända skutan men där och då gick det inte ändå och alla anställda i Löwengrip Invest fick sluta. Jag hade helt enkelt inte något val att behålla huset.

Idag är jag tacksam att det blev som det blev för jag har kunnat down sizea och leva mer enkelt. Jag har noll anställda idag och jag hittade världens finaste och mysigaste hus här på Lidingö. Barnen kommer i eftermiddag och de kommer älska trädgården som blir alldeles lummig snart. Jag är glad över flytten igår och jag svävade på mål mellan flyttkartongerna. Det här är inget samarbete men jag är så rörd och tacksam över Jim och hans flyttbolag Knugen. Vilken hjälp jag fick. Tack.

Copyright 2020. All rights reserved.

Innan jag flyttade (pga flyttstäd) bodde jag en natt på Diplomat. Jag hann dricka den godaste juice jag någonsin har druckit. VAR hittar jag denna med äpple och kanel?

Copyright 2020. All rights reserved.

Hotell Diplomat är väldigt tjusigt

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag hann också springa förbi min frisör Emelie och ordna till svallet. Jag trivs bra i mitt långa hår. Jag har Hair talk extensions i men det syns knappt. Rekommenderar det. Jag återfuktar håret varje dag med hårolja från Löwengrip. Precis som att jag återfuktar min kropp varje dag.

Sedan hårinpackning en gång i veckan och Max två tvättar i veckan. Jag fönar håret varje gång (då blir det inte lika fett) men har en massa värmeskydd i. Fukt är hemligheten till all skönhet. Hy , kropp, naglar och hår.

Nu är det dags för veckans händelse …

Copyright 2020. All rights reserved.

… Nämligen flytten! Min syster Julia och hennes pojkvän kom över. Vi hann med 80 % av alla flyttkartonger. Men herregud som vi gasade på. Mitt i allt blev det den klassiska flyttpizzan men inte på golvet utan på bordet. Jag är så glad för allt. Tacksam och glad för hur livet vänder och vrider på sig samt visar nya vägar. Nu har jag inte bara ett hus utan ett hem.

78

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00