ANNONS

Ystad och flytt….

/

Det är viktigt att stötta bolag när det är som det är just nu. Jag köper take away så mycket som jag kan. Lämnar in skor hos skomakaren, köper mat på min närbutik, använder kemtvätt och så vidare. En bransch som har det tufft nu är hotell. Därför valde jag att besöka en av mina favorithotell i Sverige, nämligen Ystad Saltsjöbad. Många av rätterna var på rummet, inga buffer och få personer i restaurangen om man ville äta där. Distans mellan de få gäster som var på plats och handsprit överallt. Jag var dessutom ute mycket och de var de andra gästerna också. Om jag lika gärna ska vara karantän kan jag vara där och läsa och spa:a. Dessutom bilade jag ner.

Ad44986c 2703 455f bdbf d95d0e910c04.jpg

Hotellet är väldigt vackert och ligger precis vid stranden. Jag har varit  här själv, med barnen och med vänner. Nu bodde jag högst upp i sviten, ni ser den på bilden. Väldigt tjusigt minst sagt.

Processed with VSCO with m5 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Fint välkomnande som alltid

Processed with VSCO with m5 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

En av mina favoritsängar av alla jag prövat. Min egna hemma är lite för mjuk. Jag beställde en så mjuk som möjligt från Carpe Diem men nu i efterhand mår min rygg bättre av en hårdare.

Skärmavbild 2020-03-29 kl. 15.09.51

Som sagt var det mycket roomservice och jag beställde pannkakor.

Jag fick ett sådant enormt sug efter pannkakor, framför allt de lite tjockare. För tio år sedan när jag bodde i min lilla etta på Roslagsgatan (är det några som minns den tiden?) så bakade jag rätt mycket tjocka pannkakor men nu minns jag inte man gör. Var det filmjölk i? Mina barn äter helst våfflor. Nu är jag själv brukar jag köpa ett färdigt våffelpaket. Det är säkert enkelt att tillaga själv men just nu gör jag allt som är enkelt. Potatisbullar, pasta pesto etc. Om jag har sällskap försöker jag göra lite roligare rätter som köttfärsås.

Ja ni hör ju nivån :- )

Cda4410b 9c2c 401c 90cb 5c5e767eb8da.jpg

Copyright 2020. All rights reserved.

Så fin utsikt. Jag gillar att vara här off season för då är det mindre folk. Jag är inte så förtjust i att bada så värmen spelar ingen roll.

Img 9053.jpg

Fotograf: Martin Petterson

När jag var hemma igen fick jag bilderna för plåtningen med Löwengrip för några veckor sedan. Upplägget efter försäljningen är att jag jobbar två dagar i månaden med Löwengrip. Att sälja bolaget nu i efterhand var det klokaste vi kunde göra. Dermarome gasar upp tempot nu med varumärket, vilket är häftigt att se. Den här veckan skulle jag egentligen träffat deras personal på Elisabeth-skolan som de äger men istället ska jag göra filmer.

9aee8b92 c438 41db af8c 5a84408ab715.jpg

Vårtecken…

Processed with VSCO with m5 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

.. Som jag tog med mig hem. Utöver det så har jag gått promenader i mina kängor och övat inför vandringen. Denna vecka handlar dock mest om flytten. Det känns lite tufft att flytta själv men som tur är får jag hjälp av flyttfirman att packa ner ALLT på tisdagen. Samt ställa in allt tungt på rätt plats i nya huset.  Jag och barnen kommer att bo på hotell den natten och sedan flyttar vi in (skolorna är öppna vilket är tur, då är de borta i några timmar). Jag kommer att flytta in på onsdagen. Jag har packat det viktigaste för mig och barnen i varsin flyttkartong som jag ska förvara i bilen. Då klarar vi oss i några dagar om det skulle vara kaotiskt. Håll tummarna för mig!

Vad har ni för bästa flytt-tips?

259
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00