ANNONS
Integritet på Tailsweep

Att ändra mig

/

Hej på er,

Jag har i veckan tänkt på att många av er tycker att jag ändrar mig mycket. Det gör jag. För att ändras förutsättningarna måste jag ändra på mig. Ett tag i livet passade det att vara gift och då blev det Lets Dance på tv, tacos och oxrullader. Supermysigt där och då men sedan växte vi ifrån varandra och vi skilde oss. Då valde jag att gasa på för att jag ville det. Då väntade ett liv med ett stort hus och så småningom om personal hemma och vakt för att de livet drog till sig knäppisar. Jag älskade att ha en kock hemma och åka privatjet. Det var en häftig känsla att ha råd med det själv. Sjävklart åkte jag också med några personer jag dejtade därför det blev så många resor. Hur som helst ville jag gasa på det livet ännu mer för att jag hade vant mig med det. Då väntade NYC och ett stor hus i Frankrike under sommaren.

Aldrig hade jag dock varit så olycklig som då. Jag kände mig ensam de veckorna barnen var hos Odd. Där och då började jag märka att jag inte trivdes med det här livet. Det var ju jag och två anställda i semesterhuset för att jag inte hade några vänner på plats.

När allt föll i höstas var det fruktansvärt tungt men det var också befriande. Alla anställde fick gå och jag bodde plötsligt själv. Visserligen blev det ännu mer ensamt men det blev inte att de anställda hemma var mina låtsaskompisar längre.

Jag blev mycket olycklig och åt sömn och ångestdämpande under hösten. Grät mig till sömns och försökte vänja mig med de nya förutsättningarna som jag hade en hatkärlek till.

Sedan kraschade jag och förutsättningarna ändrades ingen. Jag kände (känner) mig introvert och skör. Det enda jag vill är att vara mig själv, vara med mina barn, slänga in en tvätt och vara ute i skogen och grilla korv.

Det är långt ifrån mitt tidigare liv men livet ändras och så ändras jag. En sak är jag dock säker på. Jag kommer aldrig mer sitta på en massa kapital men vara ensam. Jag lägger mer tid på mina barn, hämtar de tidigare och satsar mer på mina få vänner. Det gör mig glad.

Så det är min fas nu. Skalkläder, förbereda mig för en vandring i 10 dagar i tält och korv med bröd framför en eld, jag älskar det. Men det betyder inte att jag inte älskar fina väskor och behandlingar men livet har fått en sundare balans, mer frihet.

Nåja. Tillbaka till mina dagar :- )

Jag har varit på ansiktsbehandling hos Lyko Skin Concept. Emma är den enda jag går till seden ett halvår.

Copyright 2020. All rights reserved.

Mindre röd!

Olof Ringmar

… Sedan har jag fikat!

Olof Ringmar

Väldigt mysigt

Olof Ringmar

Tagit bilder med Sasha

Copyright 2020. All rights reserved.

Hittat en ny mix på juicepressen: rödbeta, ingefära och gurkmeja.

Copyright 2020. All rights reserved.

Påbörjat en bok jag fick av en läsare när han mådde dåligt, tack!

Copyright 2020. All rights reserved.

Sally gjorde ett bokmärke

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag hälsade på min bästa vän Sheila som hade skaffat eget kontor. Ett yogakontor.

Jag är så stolt!

Därför gick vi och drack vin på Hillenberg för att fira!

Copyright 2020. All rights reserved.

En klänning från Max Mara

Copyright 2020. All rights reserved.

När jag kom hem var det dags att börja rensa bland alla kläder. Massvis kommer upp på tradera snart. Men inte något från min Chanel-familj :- )

Copyright 2020. All rights reserved.

Imorse var det dags att packa för en weekend.

Roadtripp! Var destinationen blev får ni veta på måndag. Kram på er.

233

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00