ANNONS

Lamm, lockar och lust

/

Hej på er,

Från oktober gick jag in i en depression på grund av allt tuffa runt omkring mig. Depressionen kulminerade på juldagen och sedan blev det så illa att elchocker (ECT) väntade mig några veckor senare. Det var det med störst effekt för att ta mig ur det värsta. Hela bolagsprocessen under hösten blev ett trauma för mig. Det är fortfarande tufft och jag är väldigt skör. Det är därför jag har bestämt att ta det ”ledigt” under hela 2020 och kanske nästa år också .

Hur som helst så tänkte jag inte riktigt på vad jag åt under den tiden. Vem skulle göra det egentligen? Jag åt vad som fanns, bara jag fick i mig något. Men nu vill jag komma tillbaka till vettiga rutiner och få i mig en massa bra saker. Jag skulle aldrig någonsin gå på en diet, men under många år har det varit viktigt för mig att få i mig alla näringsämnen och kost så att jag orkar.

Hur som helst så har jag gjort ”min egna” gröt till frukost:

Processed with VSCO with g3 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Havregrynsgröt, hasselnötter, linfrö, pumpakärnor och mandlar. Sedan en massa kanel på det – Och skaka. Jag brukar göra guldgröt, då tillsätter man en massa gurkmeja innan jag värmer gröten. Gurkmeja kan man behöva vänja sig med, men idag älskar jag det. Vill man så kan man toppa med mandelsmör, banan och havremjölk.

8595d3ab 529b 4110 9701 b7fe985c4d5e.jpg

Men det som givit mest effekt för att må bra är att vara ute i naturen och träffa djur. På torsdagen åkte vi ut till några vänner på landet. Vi har klappat hästar…

756c58ce 69e3 47b9 872a 52422dc4fc8e.jpg

Träffat får och barnen har hoppat i hö,

A8a5cdd7 4851 42bd b6c2 acae1de27892.jpg

Men det gulligaste av allt var detta lamm som kom som en surprise (egentligen fel tid på året tydligen, hälsningar en ny får-expert 🙂 ). Den var endast 2 dagar gammal. Ljuvlig.

5f008da6 61b6 4d1f bda8 e39798807109.jpg

Jag har sett ett fint hjärtformat fågelbo.

48f9744d 6574 4423 a267 05a2cb508d91.jpg

Barnen plockade tussilago

640a913e 9e31 4e55 84de 133f0323a9bb.jpg

.. Och såg på vackra solnedgångar.

Img 8710.jpg

En av dagarna var det supersoligt så vi alla solade. Barnen låg i varsin solstol och jag på trappen bakom.

Processed with VSCO with m5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

På kvällarna la vi pussel…

Processed with VSCO with p5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

.. Och finns i sjön. Så kul när alla kan vara med. Även Sallson.

Img 8763.jpg

När vi kom tillbaka till Lidingö så blev det lunch och Sally (som älskar kött) matade Molly bredvid.

Processed with VSCO with m5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Efter maten kände jag att min ytliga sida ville väckas till liv trots att vi bara var hemma. Jag lockade därför mitt hår. Jag brukar rulla upp med varma spolar från Babyliss. Jag är inte så noga när jag rullar upp, det blir olika varje gång – Men det är de som gör det fint

Processed with VSCO with m5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Tadaa! Efter att jag släppt ut håret använder jag Löwengrips Shine & Texture spray. Helt fantastisk produkt.

Processed with VSCO with p5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Barnen är väldigt gosa just nu, även Gillis. De märker väl att jag mår bättre. Det går inte att dölja en depression.

Img 8815.jpg

1,5 vecka kvar …

Img 8835.jpg

I lördags blev det en nytt naturstopp. Jag bär skalkläder! Vi grillade korv med bröd och värme pannkakor till varmchoklad. Barnen älskar utflykterna utomhus. Jag med. Skönt att bara vara.

Img 8841.jpg

Vi hann även med bus på Elfviks gård.

Img 8834.jpg

Hemma klädde barnen ut sig. Väldigt roligt. Båda bar mina klackar. Utöver det jag har läst Nietzsche och om övermänniskan på kvällarna, varvat med Elle. Nu när jag inte har en stylist måste jag försöka själv och jag är faktiskt väldigt dålig på matchningar. Men jag får lära mig. Det var våra dagar från i torsdags.. Jag har känt mig glad, harmonisk, och bombarderad med kärlek. Livet är bra.

Kram från mig.

131
677

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00