ANNONS

Redo för vandring och massa frukost

/

Hallå på er,

Sist vi hördes var i torsdags och här kommer mitt måndagsinlägg! Det är mycket roligare att blogga när man gör det färre gånger i veckan. Hur som helst fredagen började med träning med Pontus, jag har börjat basta två gånger i veckan. Det och att gå osminkad majoriteten av veckan har gjort susen för min hud.

Efter träning så blev det en timmas besök hos Naturkompaniet. Jag ville ladda upp med utstyrsel inför vandringen efter midsommar. Jag ville ha kläderna och framför allt ryggsäcken och kängorna så att jag hinner öva med allt.

Processed with VSCO with p5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Underställ, skalkläder och två par strumpor

Skärmavbild 2020-03-15 kl. 15.15.00

Testade 10 kilo i väskan, det gick väldigt bra.

Processed with VSCO with p5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Full mundering!

749adf21 2834 4874 ad19 db4bd3a6e1a7.jpg

Jag ville testa allt direkt (förutom ryggsäcken) så jag åkte i princip från Naturkompaniet till skogen bredvid mig. Kängorna var väldigt sköna och lätta. Jag har gått i dom nästan hela helgen.

012b7794 c9ac 4afe 9b2c 6df061d91168.jpg

Jag kissar inte.

Processed with VSCO with p5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

När jag kom hem på fredagen efter promenaden var det bara att svida om till klackar och kjol…

Processed with VSCO with p5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

… Marisol bjöd nämligen på middag hemma hos sig. Väldigt trevlig kväll med chévre chaud till förrätt och hummerpasta till middag, mums. Marisol var ju min kommunikations-chef i min bolagsgrupp men sedan blev vi kompisar på jobbet. Hon och Gustav var de sista att gå när jag fick avskeda all personal. Herregud vad hon har stöttat mig in i det sista.

Hade coronaviruset kommit tidigare hade det nog inte blivit en affär med Dermarome och då hade jag gått i personlig konkurs.

Processed with VSCO with m5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

På lördagmorgon blev det bananpannkakor till frukost. Håll i er nu, toppningen var Nutella, bananglass, jordnötssmör och blåbär. Bananpannkakor gör man bara med banan och ägg. Lätt!

Processed with VSCO with p5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Två skyddande produkter som jag älskar. The Heat is on från Löwengrip som är ett värmeskydd. Det ger också glans vilket jag tycker är en bra kombo. Sedan älskar jag Mac Prep + Prime, denna med solskydd. Perfekt att avsluta make up:en med eller bara ett sprut på ett osminkat ansikte innan man går ut.

Processed with VSCO with p5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Middag ute med en klänning från Dries van Noten. Jag tog även fram tidigare under dagen min Chanel Maxi (eller är det Jumbo?). En större väska i alla fall. Den har känts ”fel” men nu kändes den rätt igen. Jag håller den under armen.

Processed with VSCO with m5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Imorse när jag vaknade blev jag sugen på surdegsbröd och croissanter så jag åkte till ett bageri på morgonen. Jag hängde på låset vid åtta (!). Typiskt när man har sovmorgon. Här är mitt osminkade ansikte by the way. Det är en ganska svår vana för mig att i princip sluta att sminka mig på vardagarna. Men det blir lättare.

Processed with VSCO with m5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Fantastiska bageriet. Jag försöker stötta alla egenföretagare just nu.

630e71cc 34b3 4ded 9276 09d009e07b35.jpg

SUPERFRUKOST

3f15e8b6 4235 4f8a a355 2b36d9411590.jpg

Två juicer, en kiwi och en blodapelsin. Det finns ju inget bättre än långa helgfrukostar. Det gör jag med barnen med.

391e4d38 3b42 4a6f 89cc 081b6ba56a43.jpg

Sedan blev det Millesgården på Lidingö och statyparken. Så vackert alltihopa. Det ska bli spännande att se allt i vår när allt blommar.

9bf7b9c5 4e9a 4be6 b0a6 5ed65be275b5.jpg

Jag och vildsvinet.

Processed with VSCO with p5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det är så vackert på Millesgården. Rekommenderar alla att gå dit.

Det var mina dagar sedan i fredags. Igårkväll såg jag Ted Gärdestad-filmen, läste Heminway och åt popcorn. Idag väntar en måndag med två barn hemma. Både skolorna och förskola har möte för att planera angående Corona. De ska få följa med mig till PT-pontus och sedan får vi se vad vi gör. Ikväll har de simskola. Vi hörs igen på torsdag.

Stor kram på er!

121
419

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00