ANNONS

Vår helg

/

Jag har bestämt att blogga måndag och torsdag under en period. Jag behöver mer tid till att bli bättre. Hoppas det är okej. Istället blir det lite längre inlägg. Här kommer vår helg:

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Lördagen började med att besök till Botaniska Trädgården. Vi hade med oss lunch (varm oboy, smörgåsar, riskakor och kexchoklad) så sprang vi runt, lekte och tittade på växter. Jag har börjat läsa en bok om Linnè (kunde i princip inget om honom innan, måste ha skolkat då i skolan) så det var extra intressant.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Efter det knatade vi över vägen till Naturhistoriska. Sally tyckte att det blev för varmt med overall. Barnens favoritavdelning är den man ser hur vi gick från apa till människa där stannade vi länge. Efter det såg blev det Cosmonova där vi såg Superpower Dogs. Den får 3/5 av oss. Jag blev nog mest berörd och grät.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

När vi kom hem så läste vi Harry Potter. Gillis favoritbok. Sally tycker att den är för svår så istället blev det…

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

… Lek med hennes docka Molly. Molly fyllde år så det blev tårta i form av godis och ljus på. Som ni ser har jag pyjamas. Jag byter alltid om så fort jag kan hemma.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vid åtta blev det såklart Mello. Jag har inga kanaler på min tv och jag förstår inte det här med tv-appar så det fick bli på min dator. Vi laddade upp med Marabou och smågodis. Gillis favorit var Boys With emotions och min var Bulletproof. Sally somnade halv nio.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

På söndagen väntade jobb. Jag värmde mitt favorittè som är ett Rooibostè med körsbärssmak. Jag köpte det i Göteborg men det lär väl finns överallt. Otroligt gott. Vid halv tio kom Emelie hem till mig för att göra ordning mig för ett prata på scen hos Dermarome (bolaget som har köpt Löwengrip) i och med att det var internationella kvinnodagen. Sally ville gärna följa med för hon undrade vad jag egentligen jobbar med.

Gillis stannade hos en vän.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

På rosa mattan. Många frågar om hennes kapp men jag tror att jag köpte den i Dubai Mall. Min kapp är en Max Mara och mina skor är från Mango. Jag har nog sju likadan par hemma, det är in princip de enda klackarna jag går i för att de är så bekväma.

Pingis och jag! Jag är så rörd över vår resa. Åtta år av bolagsdrivande. En varsin skilsmässa, ett 30-tal anställda under åren och tre barn under tiden. På bilden har jag en skjorta från Gant och Kjol från min collection från Stylein.

Vi på scenen. Sally satt på första raden. Jag lovade att vinka till henne. Jag pratade om att våga försöka och att misslyckas är en del av resan. Man måste våga ställa sig upp igen. På med skygglapparna så att du inte tar in vad andra tycker och gå efter magkänslan.

Trots att andra halvan av 2019 var hemsk så kan jag idag (snart) ta in vad jag har hunnit testa under alla år. Att vara 29 år och fått uppleva min resa har ändå varit otroligt häftigt. Att bli 30 år kanske blir lugnare. Vem vet. 2020 ska jag i alla fall vara ledig förutom de uppdrag jag gör för Dermarome.

Vad har jag mer gjort i helgen?

Emma på Lyko Skin Concept gjorde Dermapen på mig. Det blir såklart lite rött men jag är så tacksam att slippa ha den acnen jag hade för 15 år sedan:

Jag har bestämt mig för att gå osminkad för det mesta och sminka mig när jag ska på jobb eller kanske på restaurang. Huden blir så mycket finare när den får vila. Det är också en sak som ni har sagt till mig. Tack.

Det var min helg. Nu väntar en lugn vecka blandat med träning och träffa vänner. Jag har barnen till onsdag vilket är mysigt. Jag skulle egentligen haft en weekend i norra Italien men den bokades såklart av. På torsdag får ni läsa om middagen med Simon, Lina och Hannah som kommer hem till mig i ikväll och världens bästa kaka.

Kram på er.

104
462

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00