Mat i stora lass

Det har regnat en del och varvats med riktigt vårväder. Jag fångade en bild efter regnet. Det blir så vackert med utsikten:

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Kommer jag att sakna det? Det är klart för det kryllar ju inte av hus som har detta utsikt men nya huset är mycket mer hemtrevligt. Mer ett hem.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vi har haft en riktig matvecka varvat med att lära barnen sjörövarspråket. Köttfärssås, pizza och kyckling med curry. Vi hjälps åt och lär oss alla tre. Här gör Gillis pizza. Gillis äter bara med tomatsås och oregano. Sally äter med tomatsås och mozzarella och jag har i princip allt på.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Sally vispar chokladgrädde till kvällens fruktsallad. Väldigt gott.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Något som jag har fått tips om som sparar tid på morgonen är att försöka plocka fram allt som behövs till frukost. Servis och torra saker. Jag kokar även ägg innan. Frukosten vill jag ska vara lång och mysig och det här underlättar.

Nu väntar en helg utan bloggen. Barnen och jag ska på museum, ha utflykt och sedan ska de följa med på ett jobb på söndagen.

Vi hörs på måndag. Kram.

 1. Pia L skriver:

  Kommenterar inte ofta, men nu räcker det med dryga och elaka kommentarer!
  Varför läser ni bloggen om ni stör er på i princip allt?
  Fundera på vad du hade velat ha för kommenterar på ditt eget liv?
  Man kan tycka olika och ge råd, men gör det med en god ton.

 2. Anette skriver:

  Läser man kommentarerna på denna sidan blir man rädd. Vad lär sig barnen av att se hur många nättroll som sitter och skriver elaka saker. Du ska inte behöva läsa alla dessa hemska kommentarer till varje inlägg Isabella stäng av dom istället ett tag. Tack för en bra blogg.

 3. A skriver:

  Fin bild på utsikten. Mysigt att laga mat ihop när tiden finns, så gott.

  Du fanns med idag på listan över årets kvinnor topp hundra, det förtjänar du Isabella som lite upprättelse efter Expressens elaka förvridna skriverier och förtal, som även viss annan media sysslar med. Du inspirerar och har landets största personliga blogg, skandinaviens största kanske till o med, med 1.5 milj visits i snitt vilket man kan se på similarweb. Du fascinerar med ditt driv och mod.

 4. Helen skriver:

  Att du är så öppen gentemot oss läsare med ditt mående och din situation tycker jag är så himla modigt! Tack för det! <3

 5. Juli skriver:

  Flåt, men jag tycker din utsikt är vansinnigt tråkig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..