Vardagen kommer tillbaka

Jag har börjat laga mat med barnen och de tycker att det är superroligt. Vi följer recepten ganska strikt. Så får man göra när man är nybörjare. Igår blev det pasta med köttfärssås, Gillis ville ju plötsligt prova nötkött. Gillis stekte löken och köttet (!) och Sally skötte kryddningen. Hon tog det på stort allvar och provade väldigt många gånger. Organo blev en favoritkrydda.

Processed with VSCO with p5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vi längtar efter att flytta (1:a april). Barnen tycker att det ska bli kul men för mig betyder det så mycket. Jag går tillbaka till mitt gamla liv. Eller snarare lägger mig i mitten av det gamla och det vräkiga. Jag tror att det blir perfekt.

Processed with VSCO with p5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Idag har en aktiv dag. Jag lämnade barnen på varsitt ställe och sedan åkte jag hem och yogade hemma med en privat lärare. Vi fokuserade mycket på meditation som jag verkligen behöver. Efter det blev det en tidig lunch strax innan elva och sedan gick jag ut och gick en mil. Väldigt skönt att få gå i skogen. Jag älskar det. Nu ska jag svara på alla mail och sedan hämta barnen. Ikväll blir det hemmagjord pizza och på fredag kyckling med currysås och ris. Helgen har jag inte bestämt än mer att jag ska baka min favoritkaka, kladdkaka med tosca-täcke.

Recept utlovas.

 1. Malin skriver:

  Så härligt att läsa bloggen nu. Känns så mycket mer äkta, personlig och lugn på något vis. Får en mer genuin känsla vilket jag tycker är positivt. All värme och positiv energi till dig. Trevlig helg! 🙂

 2. Anna skriver:

  Jag skrattar högt när jag läser det här kommentarsfältet för en del som kommenterar är fan inte kloka. En del skriver ju för att såra, sluta intala er annat.

  För några år sen minns jag att Isabella la ut en kommentar om att hon kunde se IP-adresserna och att många av de elakast skrivna kommentarerna faktiskt kom från samma IP-adress. Gissar att det är samma sak nu.

  Jag är 44 och har lärt mig laga mat senaste året eftersom mitt ex (som var grym på det) stod för merparten av all matlagning och jag egentligen är helt ointresserad. Recept is the shit!
  Jag – utan barn- tycker att det är urbra att även barn till föräldralediga (för övrigt ett väldigt missvisande ord), sjukskrivna och arbetslösa kan få gå på förskola. Jag betalar gladeligen skatt till det.

 3. Marie skriver:

  Usch vad många hemska människor som kommenterar här hos Isabella. Äcklig avundsjuka från folk som inte har ett eget liv. Behandlar ni människor i er närhet på detta sättet när de gör något ni inte gillar. Nä, icke att ni gör, fega små äckliga troll är vad ni är.
  Sluta spekulera och skaffa er ett liv.

  Isabella är fan en kvinna med power 😊❤

  1. Anna skriver:

   Exakt VAD är folk avundsjuka på enligt dig?

  1. Lisen skriver:

   Ja? Och? Tills för en månad sen ,var bloggen modererad. Nu släpper hon igenom allt. Man kan ju fundera på varför!

   1. Maja skriver:

    Du har, som så ofta, fel Lisen.

 4. Ann skriver:

  Isabella bor på Lidingö, inte i Stockholm.
  Det är inte tillåtet på Lidingö att gå och handla, gå till frissan, träna etc när barnet är i förskolan.
  Om man som skilda föräldrar har olika tider ang. arbete så kan det bli olika scheman då. Något för Isabella att tänka på.

  1. Ann skriver:

   Ann…. och vad du vet och kan allt.
   Tror nog Isabella klarar av…. och vet som är tillåtet.
   Behöver nog inga pekpinnar från dej.

  1. N skriver:

   Finns privata förskolor, där man får ut pengarna man betalar till skillnad mot det kommunala, som enbart tar pengar men inte ger något i utbyte.

  1. E skriver:

   Hon jobbar med bloggen, och är influenser, o nuförtiden räknas det som ett jobb. Det är många influensers/bloggare som gör så.

  1. Maja skriver:

   Varför skulle Isabella behöva tänka på det? Bloggen är ett jobb.

   Du borde inte lägga näsan i blöt, något att tänka på, Ann

 5. Linda skriver:

  Förut var det väldigt spännande att komma in på din blogg, man visste aldrig vad man skulle få läsa. Men nu känner jag inte alls samma behov av att logga in och kolla läget. Läsa om matlagning och dina promenader? Njaa, tror nog att den sista bloggen för mig är läst!

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..