Kvicksand

Det känns som jag precis kravlat mig ur en grop av kvicksand. Ett halvår av kaos. Så fort vi hade sålt bolaget och jag visste att alla anställda fick följa med, kunde jag slappna av. Men då kom också allt. Depressionen fördjupades, tre veckor på Danderyd väntade med ECT-behandling. Livet är fortfarande jobbigt men veckorna med barnen är betydligt bättre än de ensamma.

Det kommer ta ett tag att komma på fötter igen men det är okej. Det är okej att vara skör och ledsen. Det går inte att inte bli berörd av att nästan gå i personlig konkurs och sedan vänder allt i sista sekund och vi får bolaget sålt istället. Jag behöver egentligen inte jobba mer om jag inte vill. Att det har svängt så på några veckor är galet. Jag har inte ens hunnit bli glad än. 

Processed with VSCO with p5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Barnen har hela tiden varit min räddning. De har fått mig att piggna till när de varit som värst. Jag är fortfarande omskakad och är som Bambi på hal is efter ECT:n.  Odd reser bort en del nästa vecka så jag får ha dom lite längre. Underbart.

Sally vill så gärna ha en egen You Tube-kanal. Men jag kan inte låta henne ha det nu. Kan man kanske ha den helt privat?

Processed with VSCO with p5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Efter lämning åkte jag och tränade med Pontus, jag var så stel i benen efter alla promenader. Sedan väntade möte kring dokumentären och därefter mötte jag upp Marisol på en promenad och chokladboll. Nu tar jag igen min översvämmade email (har ingen assistent längre) och sedan ska jag hämta barnen. Idag ska vi handla ihop. Vi har börjat göra mer hushållsgrejer tillsammans och de tycker att de är väldigt roligt – Precis som ni sa för länge sen.

Vi hörs sen.

 

 

 1. Sabina skriver:

  Ta hjälp för att få rätt stolar med rätt placering till barnen. Även bältet sitter fel mot kudden, som sally är alldeles för liten för, allra helst i fram. ❤️

 2. AK skriver:

  Starkt av dig att berätta att du fått el-behandling. Jag som själv jobbar inom psykiatrin tycker det är så bra att prata öppet om sånt här så vi slipper alla märkliga fördomar folk har (som jag även läser bland dina kommentarer) om psykisk ohälsa. Jag hade önskat att du som offentlig person berättade mer ingående så folk fick lära sig. Tack Isabella!

  PS. Ta medierna i örat angående att kalla det för elchocker. Det skrämmer ju folk. 😕

 3. Sally är alldeles för liten för bilkudde. Hon sitter tyvärr inte säker i den. Om hon inte ryms i en bakåtvänd bilbarnstol (största på marknaden hår att ha upp till 125 cm och25 kg). Om hon somnar i bilen, kan bältet sitta helt fel. Knävecken ska vara utanför kanten.

  Läs mer på NTF.se. ❤️

 4. Lotta skriver:

  Märkligt att få ECt-behandling i ditt fall kan jag spontant tycka. Det är ju en behandling bl.a. vid väldigt allvarig depression. Vore intressant att veta hur det kom sig att du blev erbjuden den behandlingen?? Jag hade själv en ordentlig förlosssningsdepression som höll i över ett år, men ect var ö.h.t aldrig tal om (vilket jag är glad för) och jag vet att kvinnor med förlossningsspykos och djup förlossningsdepression med själv mordstankar ibland får ect..

  1. Ping skriver:

   Du hittar svaret i din egen kommentar.

 5. Ellen skriver:

  Det går absolut att skapa en privat youtubekanal, det är bara att göra klippen olistade så kan bara de med tillgång till klippen se dem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..