Träd och cosmos

Från ljuvliga skogen till en middag på hotell Diplomat. Jag träffade en duktig amerikansk regissör som heter Michael Mendelsohn, vi har gemensamma vänner så när han var i Stockholm passade vi på att ses, väldigt roligt.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vi delade köttbullar (standard med amerikaner) och massa desserter. Jag håller alltid min askungeregel att vara hemma innan tolv.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

När jag vaknade idag var det bara att hoppa in i duschen och åkte till dagens studio där Löwengrip ska plåga vår serie Skin Reboot! Hoppas att ni får en fin måndag.

 1. Ida skriver:

  Michael Mendelsohn är producent, inte regissör.

  1. Hanna skriver:

   Han regisserar ju en film som är under produktion precis nu, så det är just som regissör han är mest aktuell.

 2. Vad ärligt med lite besök och snack med vänner. Hoppas du hade det bra och ja jag har också den där lilla regeln, försöker alltid att vara hemma innan 12 för att inte vara för trasig dagen efter. Jag blir ju typ bakfull om jag lägger mig efter 12 på natten oavsett om jag druckit eller inte.
  Hoppas du hade en fin kväll och får en fin vecka.

 3. Sara skriver:

  Hej Isabella

  Har du en dubbeldiagnos med din adhd eller ”bara den”? Tänkte att du svänger ofta här i bloggen. Allt från relationer till värdegrund. Att ändras är utvecklande men om man läser bloggen någon gång i månaden så känner man inte riktigt igen dig och trovärdigheten blir låg till om du talar sanning till alla följare som faktiskt bryr sig om dig. Bryr du dig om oss eller är vi bara en inkomstkälla?

  Mvh Sara

  1. N skriver:

   Att svänga ofta ingår i ADHD. Det går fort och en av de största (och mest besvärliga) diagnoserna är emotionell regulation. Vilket många inte är insatta i, men det är densamma som i bipolär utan de extrema toppar och dalarna, generellt talat. Så att du inte känner igen en person du tittar till, en gång i månaden är för att inte verkar vara insatt i vad adhd är. På en månad hinner ett helt liv gå förbi en med adhd jämförelsevis med en utan.

   1. Sara skriver:

    Frågan är ställd till Isabella och inte dig. Spektrat är stort inom alla diagnoser och var Bella är på skalan vet bara hon och därav frågan. Hon skriver väldigt definitivt därav förvirringen som läsare.

 4. Jag hoppas att din vecka blir bra, och att du mår också 🙂 Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa. Kram!

 5. Emma skriver:

  Michael Mendelsohn är inte en filmregissör. Däremot finansierar han mängder av amerikansk actionfilm.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..