Plåtning med Löwengrip

Idag när jag kom till studion så väntade mitt fantastiska gäng. Trots att de inte är mina anställda längre än relationen väldigt nära.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det väntade en dag med plåtning för Löwengrip och vår nya serie skin reboot. Det var jag och modell Emilia vilket var superroligt. Det har oftast varit jag på bilderna men nu med nya ägaren känner det naturligt att blanda in nya ansikten. Om några år ska ju märket stå på egna ben.

Jag blir sminkad bästa av Emelie

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det fixas och trixas med ljuset.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Resultatet (en av många)

Vår vackra modell Emilia

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Därefter blev det att hämta kraft i naturen med en 1,5 timma promenad utan musik i öronen. Det låter nyfrälst men skogen låter mycket ändå.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Bästa på dagen: hämta barnen

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Dags för simning för båda barnen med Odd. Sally går först och sedan Gillis.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

När vi kom hem vid sju var vi sååå trötta. Det blev take away. Nu ska vi sova. Vi hörs imorgon!

 1. leana skriver:

  Isabella, varför svarar du inte på frågor om dina bröst, så öppen om mycket men brösten….

 2. Me skriver:

  Herregud vilket kommentarsfält 😳! har inte läst bloggen på år och dar och förr var det väl i ärlighetens namn mest för att gå in och bli provocerad… Men tycker nu att den för första gången känns genuin och äkta, sårbar lixom. Man märker att du gått igenom en kris och håller på att komma ut på andra sidan , fint tycker jag! Och att då läsa alla kommentarer här , Wtf , jävla människor det finns!

 3. Det låter nyfrälst och man BLIR nyfrälst när man går från ett typ av liv, tänkesätt, beteende och vanor till ett annat. Du kommer upptäcka massor av nytt och häftigt i detta nya du börjar skapa dig. Har vandrat den vägen myself. You’re in for a treat, Välkommen!

 4. Lena skriver:

  Har följt dig i över 10 år men aldrig kommenterat förrän nu.

  VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG MÄNNISKA? Du klarar inte ens av att se till att ditt eget barn åker säkert i en bil. Hur dåligt man än mår så får man ta sitt ANSVAR som förälder, ja tro det eller ej du har faktiskt ett ansvar efter du satt dina barn till världen. Om du inte ens klarar av det så kanske du bör låta barnen bo på heltid hos sin pappa och definitivt inte färdas i en bil med dig.

  Ni som förvarar Isabella SLUTA genast upp med att normalisera hennes beteende. Det är inte normalt att sätta en 4 åring sådär i en bil om man är en normalt funtade förälder som bryr sig om sina barn.

  Att dina företag gått åt helvete kommer inte som en överraskning när du inte ens klarar av att ta ansvar för dina egna barn.

  1. Katja skriver:

   Vilken idiot du är som baserar din elaka kommentar på en himla bild ur en persons liv.

 5. mm skriver:

  ojoj en rejäl återhämtning i så fall 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..