Söndag

Någon form av friskhetstecken är ju ändå att börja tänka på skor. Jag har ju ingen stylist längre så nu får jag shoppa på egen hand. Det känns roligt. Men ska jag vara helt ärlig så har jag alldeles för mycket skor och kläder. Men nästa vecka ska jag hämta upp några par skor från Flattered som jag är delägare i:

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Så fina! Jag är så förtjust i den damiga stilen.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

På flyget hem köpte jag Harry Potter till Gillis. Han gillar filmen så jag tänkte att jag skulle kunna läsa den för honom på kvällen. Kanske är den lite för svår för en sexåring att lyssna på men jag ska testa. Jag har för mig att jag var 11-12 när jag börja läsa dom. Till mig själv gick det bli boken Presidentens Hatt.

Ikväll väntar en middag och imorgon ska jag plåtas för Löwengrips ny serie. Första gången som jag jobbar för Löwengrip utan att äga det. Det känns faktiskt bara roligt. Sedan ska jag hämta barnen och gå på simskola. Äntligen.

Just det! Var hittar jag äkta mattor? Jag tänkte att det skulle vara fint i nya huset.

 1. Louise skriver:

  Äkta mattor köper du på auktion. Ju finare, desto finare auktionshus. Inte loppis och liknande, utan kvalitetsauktion. Få saker som är så prisvärt på auktion som äkta mattor.

 2. Anna skriver:

  Känner igen mig i mycket av det du skriver här.
  Jag har aldrig haft bolag och anställda, men kan identifiera mig med dina känslor.
  Levde i ett förhållande där det inte saknades pengar, men så mycket annat. Fann kärleken på nytt, men var tvungen att starta om. Har två underbara barn som bor hos mig varannan v och en man som jobbar på havet. När det uppstår veckor då han är borta och barnen är hos sin pappa -då är det tufft. Som tur är har barnens pappa och jag en fin relation idag och jag får ”hänga” hemma hos honom när längtan och ensamheten blir för stor.
  Precis som du fann jag lugnet i naturen och har vandrat mkt det senaste året. Om jag får komma med ett förslag, välj lågsäsong. Kanske inte det bästa vädret, men folktomt på lederna och fantastiska naturupplevelser. Jag kanske inte har torgskräck, men föredrar platser med lite folk.
  Har precis dragit igång mitt första bolag, vilket känns jätteroligt. Ingen stor buisness, men jag gör det för det ger mig energi och produkten i sig är väldigt unik. Kan ju avslöja att det är vackra handgjorda mattor från ett land som typ ingen känner till😊. Om du vill se dem så får du gärna maila mig, så tar vi det därifrån.
  Önskar dig allt gott! Och din blogg inspirerar mig att fortsätta framåt, trots motgångar.
  Lycka till med allt!

 3. Elin skriver:

  När jag var sex år läste jag böckerna själv så jag tror det går utmärkt att du läser för honom! 🙂

 4. Jag säger bara Carpetvista.se! Handknutna, unika mattor. 40.000 mattor i lager 🤩 fri frakt och fri retur dessutom!!

 5. Sofia skriver:

  Mio min Mio av Astrid Lindgren är en lättare fantasy innan Harry Potter stadiet. Kanske värt att spana in

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..