Övning dag 5

Dag fem på att öva inför vandringen. Tre timmar varje dag. Det är så befriande. Jag trodde nog aldrig att jag skulle tycka så. Här vill jag stanna. Jag längtar inte alls hem till mitt hus på Lidingö. Det känns inte som ett hem, en del av mig. Utan snarare tjocka skyddande väggar. Men nu känns det inte ens tryggt. Den 1 april flyttar jag och jag har bestämt mig för att hålla hemmet privat.

Göra det till vårt hem.

Jag längtar.

Nu efter försäljningen av Löwengrip hade jag egentligen inte behövt att sälja huset. Men planen från början var att köpa ut Pingis vilket hon ville. Då skulle jag flytta in i en hyresrätt för att få ett banklån så att jag kunde äga hela Löwengrip. Allt var i princip klart men sedan fick vi istället ett bud av Dermarome och då valde jag att sälja min del också. Då köpte jag ett annat hus på Lidingö. Det är ganska stort och har en pool som jag har längtat efter, men det är ändå betydligt mer personligt. På något sätt löser sig livet. Och denna vecka är den gladaste veckan jag har haft på ett år. Kanske fler.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

En kort paus vid vattnet….

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

… Med Marabou som mellis.

Nu ska jag ta en varm dusch och sedan läsa. Alla dagar ser likadana ut. Precis vad jag behöver.

Kram på er.

 1. Linds skriver:

  Fruktansvärt att läsa att du haft och har det så jobbigt! Men det känns som att du börjar se ljuset i tunneln och det gör mig glad 🙂 Kämpa på så ska du se att du kommer ut starkare på andra sidan! Och kom ihåg att andas så mycket barnnacke du kan, det får alltid mig att må bättre och bli lugn 🙂

 2. S.H. skriver:

  Dessa personlighetsförändring tyder nog mer på en annan diagnos. Tänker att man nog blir deprimerade när ens planer inte går som man vill och man tvingas leva ett annat liv än det man vill. Ett misslyckade är aldrig roligt, speciellt när man vill leva det ljuva livet… erkänn och stå för att du hellre vill leva som en miljardär utan en man men försök inte lura allmänheten att du gillar ditt Svensson-liv i Sverige och inte lyxlivet i NY. Stå för guds skull för det du tycker men spela inte ett spel. Jag hade älskat det mer än något annat och stöttat det mycket mer än det här.

  1. Anna skriver:

   Varför kan hon inte gilla båda? Kan det inte vara så att eftersom hon aldrig levt detta lyxliv innan hon fick det så kanske hon trodde att de var detta hon ville? Varför kan hon inte försöka göra det bästa av situationen och försöka se de positiva i det? Varför ska hon alltid bara vara på ett sätt , alla ändras och ändrar åsikt i sina liv. Jag är 20 och har ändrat mig säkert 15 gånger sen jag gick ut gymnasiet? Låt henne vara , det är väl fantastiskt att hon faktist gillar det nya liv hon försöker skapa sig?

 3. Jo skriver:

  Kan du förklara hur man kan må dåligt och vara deprimerad men ändå få ”nypa sig i armen” flertalet gånger för att allt går så bra-drömmar och mål uppfylls -ha ett superteam mm??! Skriva att hur det än går ska jag alltid ha klackar och fixat hår?!🤷🏼‍♀️ Du skrev förut att odd kvävde dig för du inte fick flyga mm och nu är du helt plötsligt ändrad från en dag till en annan har du fått från en kaxig lyxkonsumtionsförbrukare-superwoman till en helylle skogsmulle?! Det är tvära kast?

  Vad är det som driver dig nu? Du skrev förut att karriären fick dig framåt -att uppfylla mål?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..