ANNONS

Övning dag 5

/

Dag fem på att öva inför vandringen. Tre timmar varje dag. Det är så befriande. Jag trodde nog aldrig att jag skulle tycka så. Här vill jag stanna. Jag längtar inte alls hem till mitt hus på Lidingö. Det känns inte som ett hem, en del av mig. Utan snarare tjocka skyddande väggar. Men nu känns det inte ens tryggt. Den 1 april flyttar jag och jag har bestämt mig för att hålla hemmet privat.

Göra det till vårt hem.

Jag längtar.

Nu efter försäljningen av Löwengrip hade jag egentligen inte behövt att sälja huset. Men planen från början var att köpa ut Pingis vilket hon ville. Då skulle jag flytta in i en hyresrätt för att få ett banklån så att jag kunde äga hela Löwengrip. Allt var i princip klart men sedan fick vi istället ett bud av Dermarome och då valde jag att sälja min del också. Då köpte jag ett annat hus på Lidingö. Det är ganska stort och har en pool som jag har längtat efter, men det är ändå betydligt mer personligt. På något sätt löser sig livet. Och denna vecka är den gladaste veckan jag har haft på ett år. Kanske fler.

Copyright 2020. All rights reserved.

En kort paus vid vattnet….

Copyright 2020. All rights reserved.

… Med Marabou som mellis.

Nu ska jag ta en varm dusch och sedan läsa. Alla dagar ser likadana ut. Precis vad jag behöver.

Kram på er.

95

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00