En vecka vila

Tack för alla fina Mail och kommenterar som trillar in. Det betyder mycket för mig att ha stöd från er. Jag ska faktiskt lämna Stockholm en vecka och vila ut. Vi hörs om några dagar igen.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

… Det är alltid lika roligt att se produkter från Löwengrip på Arlanda VIP. På Apotek Hjärtat kan ni just nu köpa Löwengrips hudvårds- och hårvårdsprodukter med 25% rabatt. Erbjudandet gäller till 22/3-2020. Kram från mig.

 1. Milla skriver:

  Varför ljuger du igen? Du är ju hos Erik ovh ni has intn alls gjort slut. Jag tror du är mytoman. Kommer aldrig mer ta dig på allvar.

  1. Anci skriver:

   Men herregud Milla. Ljuger? För att hon inte berättat var hon är? Det är inte att ljuga och vad vet du om var hon är? Par som gjort slut kan bli ihop igen, eller så kan de vara vänner. Kanske är de på g igen men låt henne hålla det hemligt om hon vill. Tror dock inte hon är hos honom. Dig går inte att ta på allvar Milla.

 2. Mi skriver:

  Bara att skratta åt eländet (alla negativa människor) uppenbarligen har dem själva inget bättre för sig än att vara här å kackla 😉
  Man kanske ska kolla på sig själv istället för att döma andra .
  Ha en bra resa

 3. Hej Isabella,

  Jag har inte läst din blogg eller följt dig på länge men såg på nyheterna att du sålt ditt företag. Det måste nog kännas lite konstigt för du börjar ett nytt liv utan ditt barn som du har byggt upp (företaget alltså, inte dina riktiga barn) men tror att du kommer att känna dig nöjd med det beslutet snart. Nu får du mera tid för dig själv. Du kan läsa, träna, åka ut och resa och du är en entreprenör och även fast man inte har ett jobb att gå till så är det inte svårt att fylla dagarna. Själv jobbar jag inte så mycket men har inga problem att få dagarna att gå.
  Jag gick först in på youtube för att se något om dig och hittade ”flip side” och det var roligt att se dig göra vloggar. Hoppas du börjar vlogga och göra många videor på youtube där du berättar om både ditt nya och gamla liv. Jag läser inte så många bloggar nuförtiden utan nu följer jag mer youtubers som Therese lindgren. Ni är båda starka tjejer och entprenörer, hon får nog konkurrens nu om du ger dig in i youtubevärlden…trist att något hänt hemma hos dig så du inte kan känna dig säker men hoppas det lägger sig med tiden så du kan känna dig säker igen. XOXO!

 4. Du gör helt rätt som tar några dagars ledigt och kommer ifrån stressen som finns i stan. Kroppen kan slå bakut som en relfex mot stressen och det är nog inte så hälsosamt.

  Njut, andas och ta vara på din ledighet!
  Hoppas du får en fortsatt fin dag <3

 5. Annika skriver:

  Du är fantastisk! Så mycket du har gjort, så mycket erfarenhet, redan ekonomiskt oberoende genom något du själv skapat! Heja dej!!! Njut av friheten, du har livet framför dig ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..