ANNONS

Söndag

/

Vi har haft en klassisk söndag. Alltså gjort i princip ingenting. Vi har varit hemma hos mig, lagat lunch, varit ute i en park (äntligen sol) och lekt och handlat mat. Nu tittar vi på Barbie/läser.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Imorgon börjar första dagen på ett nytt kapitel i livet. Jag har inget kontor att gå till och inga anställda. Mitt jobb är att vara ansiktet utåt för Löwengrip vilket innebär plåtningar och event. Otroligt roligt. Sedan har jag mina sociala medier. Utöver det är jag ju ägare i ett flertal bolag (Flattered, Natural Cycles, Brandbassador, Guldkula och Wavy). Det innebär att de flesta dagar från och med nu är obokade. Jag går från att vara arbetsnarkoman sedan 13 år tillbaka till att vara i princip ledig i mina mått.

Det är märkligt.

Jag har fått rådet av min psykolog att hitta rutiner trots ledigheten. Så min plan hittills är att träna mellan 9-10 varje morgonen. Tre gånger med Pontus i veckan, en gång yoga med en tränare hemma och så resten promenader. Jag kommer säkert hitta fler rutiner längs vägen. Min plan är att vara ”ledig” 2020 ut (okej dokumentären fortsätter men det känns inte som jobb). Sedan får vi se vad jag hittar på 2021 och framåt. Sannolikt investerar jag, styrelsearbeten, stiftelsen och tillbringar mer tid med barnen. Jag har svårt att se mig ha personalansvar igen. Men vad vet jag. Jag är ju en expert på att ändra mig.

Hur som helst så åker jag iväg imorgon och ska tillbringa en vecka hos vänner. Jag ska försöka landa i mitt nya liv. Egentligen ska jag vara jätteglad efter att vi lyckades sälja bolaget till det beloppet men just nu är jag faktiskt mest trött och ögonen går i kors. Jag har varit väldigt olycklig de senaste åren men tror att ledigheten kommer göra mig gladare. Håller tummarna.

106
748

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00