Söndag

Vi har haft en klassisk söndag. Alltså gjort i princip ingenting. Vi har varit hemma hos mig, lagat lunch, varit ute i en park (äntligen sol) och lekt och handlat mat. Nu tittar vi på Barbie/läser.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Imorgon börjar första dagen på ett nytt kapitel i livet. Jag har inget kontor att gå till och inga anställda. Mitt jobb är att vara ansiktet utåt för Löwengrip vilket innebär plåtningar och event. Otroligt roligt. Sedan har jag mina sociala medier. Utöver det är jag ju ägare i ett flertal bolag (Flattered, Natural Cycles, Brandbassador, Guldkula och Wavy). Det innebär att de flesta dagar från och med nu är obokade. Jag går från att vara arbetsnarkoman sedan 13 år tillbaka till att vara i princip ledig i mina mått.

Det är märkligt.

Jag har fått rådet av min psykolog att hitta rutiner trots ledigheten. Så min plan hittills är att träna mellan 9-10 varje morgonen. Tre gånger med Pontus i veckan, en gång yoga med en tränare hemma och så resten promenader. Jag kommer säkert hitta fler rutiner längs vägen. Min plan är att vara ”ledig” 2020 ut (okej dokumentären fortsätter men det känns inte som jobb). Sedan får vi se vad jag hittar på 2021 och framåt. Sannolikt investerar jag, styrelsearbeten, stiftelsen och tillbringar mer tid med barnen. Jag har svårt att se mig ha personalansvar igen. Men vad vet jag. Jag är ju en expert på att ändra mig.

Hur som helst så åker jag iväg imorgon och ska tillbringa en vecka hos vänner. Jag ska försöka landa i mitt nya liv. Egentligen ska jag vara jätteglad efter att vi lyckades sälja bolaget till det beloppet men just nu är jag faktiskt mest trött och ögonen går i kors. Jag har varit väldigt olycklig de senaste åren men tror att ledigheten kommer göra mig gladare. Håller tummarna.

 1. Bea skriver:

  Du är älskad!

 2. R-M skriver:

  Jag har varit där…..lämnade karriär……Tog time out…..underbart. ….det tog tid att se hur viktigt allt är….leva i nuet stanna upp…..vara i naturen promenader. ….Ingen stress ….Inte prestera….Bara vara….Min personliga utveckling…inre resan ..började med min time out…Och fortsätter…..❤ hitta dig själv var dig själv 🌟🌟🌟🌟

 3. Jenny skriver:

  Men hallå, Isabella komme ju inte vara arbetslös! Hon skrev ju precis att hon kommer vara ansiktet utåt, dvs jobba, plus bloggen🙄🙄🙄

 4. Marie skriver:

  Vad kloka val det låter som att du gör <3 Önskar dig allt det bästa!

 5. A skriver:

  Var du lyckligast de åren med odd egentligen när dj tänker efter?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..