ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mamma-dotter-dag

/

Som ni vet sover jag hos Odd några dagar. Det är fint att vi har den relationen att det fungerar. Dock märker jag att barnen inte bryr sig speciellt mycket huruvida vi alla är under samma tak eller inte. Jag antar att det beror på att vi skilde oss för tre år sedan, Sally var bara två år. Jag trivs faktiskt inte alls hemma. Det har hänt mycket tråkiga saker där och jag känner mig inte trygg trots all säkerhet. Därför är jag här och på måndag åker jag till några andra vänner.

Flytten går 1:a april så det är ju inte så lång tid ändå. Jag stod mellan lägenhet i stan och hus. Men jag landade (mycket tack vare er) i att livet blir enklare om vi bor gångavstånd till skola och samma ö som deras pappa. Dessutom har nya huset pool och jag fick ju aldrig tillfälle att testa min. Jag kommer ha noll anställda i huset och det känns faktiskt befriande.

Det är ett nytt liv som börjar på måndag. Noll anställda. Inget jobb eller kontor att gå till om dagarna. Ett hemtrevligt hus från april där jag är utan personal. Dessutom är jag ju inte i en relation så livet blir väldigt fritt. Just nu känns det skönt. Men det kanske blir oerhört ensamt i framtiden. Vi får se. Hellre att vara ensam när man är själv än att känna sig ensam trots folk runt sig. Det är konstigt nog värre.

Copyright 2020. All rights reserved.

Idag så började vi dagen med att basta hemma hos Odd. Killarna är sjuka så Sally och jag passade på att ha en tjejdag. Vi åt lunch på vårt stammisställe, tvättat bilen i en sån där tvärt, shoppat kläder på H&M och Lindex och träffat Aline och Sheila på fika på Fabriqe. Det är mysigt att ha egentid med ett barn i taget. Deras personligheter blommar ut mycket mer.

Copyright 2020. All rights reserved.

Sally blir 5 år i april så jag frågade henne om vi skulle åka till Paris ihop. Vi frågade Sheila och Aline om de ville följa med så nu åker vi alla fyra på en weekend till Paris. Så roligt. Trots att jag fick ett större belopp kommer jag inte ha samma burn rate som sist. Det är inte kul längre och allt kändes som ett skenande tåg tillslut. Däremot tycker jag om resor det vill jag fortsätta med.

Copyright 2020. All rights reserved.

Sheila är min bästa vän och jag är så tacksam över henne. I vårt och torrt finns hon där. Efter fikat så åkte Sally och jag hem till Odd, vi beställde hem pizza till middag och snart ska vi se Melodifestivalen. Första gången på tre år. Det är som att slungas tillbaka. Livet alltså.

98

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00