ANNONS

Mitt senaste dygn

/

Igår var en speciell dag. För då blev hela Löwengrip beauty köpt. Aktier byttes mot pengar och in kom det champagne och jordgubbar:

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag blev förvånad att jag inte reagerade mer över det. Det kändes liksom helt okej, som ett naturligt steg. Men från början var planen att jag skulle köpa ut Pingis. Jag hade långa möten med banken om det och när jag väl fick ett ja hörde norska Dermarome av sig och jag tvärvände. Drömmen om Esteé Lauder skulle innebär enormt mycket mer arbetstid för mig och jag skulle ha enorma skulder att betala av. Istället valde jag en trygg och stabil vardag för mig och mina barn och en möjlighet att vara hemma ett tag.

Copyright 2020. All rights reserved.

Vilken resa vi har gjort.

Den började som en idé på en servett inne på Hotell Diplomat år 2012 och senare den storsäljande deodoranten Count on me.

Copyright 2020. All rights reserved.

Odd och Gillis är sjuka hemma så igår passade jag på att hämta Sally lite tidigare och så gick vi och fikade på vårt stammisställe. Tänk att hon snart blir hela fem år gammal.

Copyright 2020. All rights reserved.

Vi har en tradition att man får handla en bok efteråt. Sally fick välja till båda.

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag sov över hos Odd i Sallys säng för att det har hänt en händelse igen som gjort mig otrygg. Efter hjälp från mina vakter i tisdags så bestämde vi att de var bäst att bo hos Odd ett tag.

Copyright 2020. All rights reserved.

Idag har jag varit och tränat med Pontus. Nu väntar möte med Johan som sköter min bolags kredovisning . Efter det ska Sally och jag handla fredagsmys till sjuklingarna. Gillis har önskat Marabous med apelsinsmak.

Kram på er.

107

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00