Mitt senaste dygn

Igår var en speciell dag. För då blev hela Löwengrip beauty köpt. Aktier byttes mot pengar och in kom det champagne och jordgubbar:

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag blev förvånad att jag inte reagerade mer över det. Det kändes liksom helt okej, som ett naturligt steg. Men från början var planen att jag skulle köpa ut Pingis. Jag hade långa möten med banken om det och när jag väl fick ett ja hörde norska Dermarome av sig och jag tvärvände. Drömmen om Esteé Lauder skulle innebär enormt mycket mer arbetstid för mig och jag skulle ha enorma skulder att betala av. Istället valde jag en trygg och stabil vardag för mig och mina barn och en möjlighet att vara hemma ett tag.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vilken resa vi har gjort.

Den började som en idé på en servett inne på Hotell Diplomat år 2012 och senare den storsäljande deodoranten Count on me.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Odd och Gillis är sjuka hemma så igår passade jag på att hämta Sally lite tidigare och så gick vi och fikade på vårt stammisställe. Tänk att hon snart blir hela fem år gammal.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vi har en tradition att man får handla en bok efteråt. Sally fick välja till båda.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag sov över hos Odd i Sallys säng för att det har hänt en händelse igen som gjort mig otrygg. Efter hjälp från mina vakter i tisdags så bestämde vi att de var bäst att bo hos Odd ett tag.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Idag har jag varit och tränat med Pontus. Nu väntar möte med Johan som sköter min bolags kredovisning . Efter det ska Sally och jag handla fredagsmys till sjuklingarna. Gillis har önskat Marabous med apelsinsmak.

Kram på er.

 1. Paulina skriver:

  Coolt att se hur du omvärderar och anpassar dig efter situationen du befinner dig i. Omprioriterar efter vad som känns rätt nu. Alla går vi igenom kriser och ofta är det som om vi ser klart när vi kommit över på andra sidan krisen. Även om du varit en offentlig person länge kan jag inte ens föreställa mig hur tufft det måste vara att ta detta inför en öppen ridå, där många tar från förstoringsglaset för att hitta fel och brister. De bittra kommentarerna antar jag speglar användarens inställning i livet, måste vara jobbigt för dem 😉

  Lycka till med allt du tar dig för.

  1. B skriver:

   Känns rätt nu? 😂 Hon hade ju inget val.

   1. Paulina skriver:

    Isabella hade ju kunnat besluta sig för att jobba ännu mer, Starta ytterligare ett bolag osv, men valde att vara ledig mer, exempelvis.

    Absolut att det var något av ett luftslott som föll, men vad fasen, hon väljer fortfarande hur hon ska hantera situationen och jag tycker hon verkar klara de väldigt bra.

 2. Anna skriver:

  Det var väldigt synd att se hur du fick sånt enormt storhetsvansinne och sprätte pengar till höger o vänster, och levde i din låtsasbubbla. Man kunde förstå att dethär skulle hända. Hade du hållt i pengarna smartare eller kanske haft en coach, så hade du nog kunna ta Löwengrip långt. Måste kännas väldigt trist att sälja sitt livsvärk och det kan kunnat leva på resten av livet. I slutändan har du bara dig dog själv att skylla. Men en bra sak som kom ut ur det, dina barn. De är viktigast av allt och allt de vill är tid med sin mamma. Man kan säga att du lärt dig en rejäl läxa men du har lärt dig till nästa gång iallafall. Kanske sagt att börja plugga gymnasiebetyg och börja med studiet? Jag är så glad för dina barns skyll att de äntligen får ha sin mamma.

 3. Johanna skriver:

  Ni är SÅ inspirerande! Så himla coolt att visa att det visst går att starta upp ett bolag, etablera sig internationellt och sedan göra sin exit. Häftigt! Vad är nästa steg, något nytt på g?

 4. Millan skriver:

  Lycka att ha kärleksfulla människor runt sig ❤ Lycka till med vad du än kommer göra i framtiden!

 5. Lina skriver:

  Måste säga att ge barnen böcker och att de uppskattar dem kommer göra framtiden med all läsning lättare för dem – och ge dem en värld man kan försvinna till! Böckernas värld är en guldgruva!

  1. Astrid skriver:

   Håller med! Så du inspirerar barnen med både mat och böcker tar jag med mig o vill överföra även till mina barn <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..