Fjärde avsnittet!

Nu finns ett fjärde,  lite längre avsnitt ute!

C93767CB-BC73-4E5F-A724-689138422AFB

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Ni hittar det här <3

 1. Helena skriver:

  Vad du är modig Isabella. Jag önskar för dig att du ska få tid att vila och känna dina känslor när det behövs <3

 2. Irfan skriver:

  Isabella

  Du är som fågeln Fenix… du reser dig igen och visar vart skåpet ska stå♥️🙏

 3. Åh nu förstår jag inte känner jag. Du pratar om dina vakter. Men du hade väl inga anställda kvar eller hur funkar det? Hyr du in dem när du tänker att en hotbild kan komma?

  1. De arbetar på timmar när det behövs, hemma eller offentliga uppdrag

 4. Amanda skriver:

  Hej Bella, såg precis på ditt 4e avsnitt!
  Åh vad jag gillade det! Har följt dig sedan 2005. Jag tror helt enkelt den bästa sammanfattningen av dig är att du är intressantare än de flesta människorna!
  Du är ärlig, bygger up visioner, peppar, ortrlogit vacker, väldigt glad och man hade verkligen velat vara din vän.
  Man minns från din första lägenhet och första bolagen till nu, det är så fantastiskt. Det gör inget att en story ändras. Från NYC drömmen till nytt enklare boende. Jag bodde i USA i 7 år och ville gärna bo kvar. Efter min master fick jag inget jobb utan började i butik. Kände mig lite olyckad och var min egna cheerleader varje dag. Sen sökte jag jobb i Sverige för jag insåg att tiden rann ut, fick ett bra jobb, och har nyss köpt lägenhet. Det är inte vad jag drömde om men det finns mycket fint i det livet jag har nu. Från egen bil, havet (Florida), sol och värme till pendlar och fryser 🙂 men det är alltid en inställning. Känner med mycket du går igenom men du har haft det offentligt också. Och det måste vara super tungt i vissa stunder.
  Oavsett vart du är nu så är du väldigt modig ( minns när du inte va säker på sin engelska och nu pratade fantasirika flytande!), du vågar prova olika koncept, du erkänner, och allmänt så tror jag du smittar av glädje och pepp till andra. Wow säger jag bara! Vad som än väntar så har du alltid en jätte cool story och framgång, och ditt märke kommer leva kvar.

  Tack!

  1. K skriver:

   Vacker? 😂

   1. Amanda skriver:

    Ja precis, vacker. Jag har alltid tycker Isabella är väldigt vacker.
    Dels både hur hon ser ut, men så blir någon ännu vackrare och skiner när man ler mycket och har en positivitet och ett driv.
    Att du ifrågasätter det med en skratt emoji säger bara hur du mår. Ta hand om dig! Beauty isnt always what you expect.

 5. Pia skriver:

  Så tråkigt att du pratar engelska när du inte behärskar det fullt ut. Det blir så platt och konstigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..