Ömsa ny look

Tack för era kommentarer i förra inlägget. Allt värmde oerhört mycket. Ni vet säkert det redan men jag gillar ju att byta look när jag går in i en ny fas i livet så därför bokade jag en tid hos bästa frisör Emelie för att göra något åt min frisyr idag:

Mitt hår utan extensions. Vi har låtit det vara och bara växa ut och tjocka till sig. Stress, tidzoner, blekning, mediciner och två graviditeter har verkligen givit håret en omgång men nu så!

Men först ska vi titta i arkivet ….

Elle-galan för tio år sedan. Långt plattat hår och underkläder till läderbyxor. Herregud.

Mamma-livet i hus väntade! Två barn, kort enkelt lättskött hår och jeans till det mesta. Här hade vi förresten precis startat Flattered, vårt skomärke.

Foto: Copyright 2017. All rights reserved.

Försöker styla mig själv efter skilsmässa men det gick ingen vidare. Det är ju inte fult men konstigt.

Tog in en stylist och berättade att jag ville se ”fräsch och relaxad ut”.

… Jag upptäckte spraytan!

…. Tog in en ny stylist och ville se mer feminin ut.

Foto: (c) Pelle T Nilsson/Stella Pictures

Galaklänningar är alltid roligt. Jag upptäckte designern Lili Jahilo för några år sedan. Idag kommer de flesta av mina klänningar därifrån. Det är roligt att stötta en estländsk designer.

…. Men ibland sys klänningar lite väl snabbt och det blir ingen hit. Men så är det ibland.

Året innan gjorde Stylein en superfin klänning.

Foto: Getty Images for amfAR

På AmFAR i Cannes bar jag svenska designern Ida Lanto. En body och en kjol.

… På Elton John Aids foundation i Antibes bar jag Carolina Herrera. De klänningen köpte jag den korta tiden jag bodde i min lägenhet i NYC….

Halterneck på AmFAR i Milano.

Nu till dagens förändring, jag valde ett längre svall med hjälp av Hairtalk (extensions med tejp) i en fantastisk fin lyxig nyans av blont:

Nu är det alltså dags att fundera på nästa look och stil. Jag älskar det kvinnliga, lite damiga och allt som är Old Hollywood. Då blir det mycket längre kjolar och vackra klackar (jag kan räkna dagarna jag inte bar klackar förra året) MEN jag vill också hitta en fin ledig stil. Så roligt att få fundera på. I sommar ska jag tillexempel vandra i Abisko med tält så jag behöver en garderob som passar både gala och gå ute i naturen. Jag har efter höstens turbulens ingen stylist kvar så nu får jag försöka själv men det känns kul.

Odd tyckte att jag såg yngre ut i denna frisyr. Vet inte om det är bra eller dåligt. Nu väntar en ny bok som jag fick av Marisol häromdagen.

Kram

 1. Sanna skriver:

  Väldigt fin frisyr!
  Kan starkt tipsa om märken som RevolutionRace eller Stormberg när det gäller friluftskläder. Bekväma, bra passform, funktionella och snygga. Låter som att du kommer få en fin resa uppe i Abisko. Är väldigt avundsjuk, vill också vandra. Dock inte tälta. Där går gränsen.

 2. Kim skriver:

  Du har alltid varit en vacker powerkvinna, oavsett styling. Det handlar om din utstrålning oavsett plagg. Om du har bodyn kvar och inte vill använda den, så tar jag gärna hand om den 😜😍 kram och kärlek från Skåne.

 3. Lovisa skriver:

  Gillar mamma-looken bäst! Du ser så ung och fräsch ut på bilden.

 4. elli skriver:

  Fint hår, jag håller nog med i det Odd tyckte.
  Men jag gillade även din stil i de ”korta” håret.
  Önskar lycka till med allt!

 5. Josefin skriver:

  Finns det nån chans/möjlighet, att ni skulle kunna hitta tiĺbaka till varandra igen, du och odd?❤

  1. Blm skriver:

   Tillbaka? Bella har ju sagt att hon aldrig älskat någon särskilt mycket?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..