En ny chans

Det har varit blod, svett och tårar hela hösten. Jag var nära att gå i konkurs med allt och har ägnat all tid från september att hitta en väg ut. Löwengrip Invest fick avvecklas och alla anställda i det bolaget fick gå. Det är det värsta jag upplevt i min karriär; att säga upp mitt närmsta team. De har under många år varit som min familj.

Jag bestämde mig för att satsa på Löwengrip Beauty och sålde mitt hus för att kunna finansiera hela Löwengrip Beauty, alltså att köpa ut Pingis (vi äger halva var). Men sedan kom ett bud från vår norska distributör som jag inte kunde tacka nej till så jag bytte bana helt och valde tillslut att sälja min del också. Visst är det en livsdröm som försvinner men jag är faktiskt bara tacksam över att affären blev av. Jag behöver verkligen en jobbpaus och nu får Löwengrip helt andra förutsättningar.

Jag är stolt över att ett bolag som Dermarome som omsätter en halv miljard valde att köpa Löwengrip. Nu hamnar vi i sällskap med Bare Minerals, Elemis, Sensai och The ordinary. Alla anställda i Löwengrip Beauty flyttas med till Dermaromes kontor i Sverige och de har möjlighet att karriärsklättra mycket mer nu hos ett bolag med större muskler och det förtjänar varenda en för vår personal är fantastisk.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

För min egen del så kommer jag att fortsätta vara ansiktet utåt men det innebär ingen kontorstid. Jag ska faktiskt vara ledig och ta en paus. Jag fyller 30 år i oktober så tills dess blir det lugn och ro. Sedan kommer det säkert börja klia i fingrarna och då får vi se vad jag investerar i. Nu är det mitt bolag Blonde Capital som får in kapitalet. En sak som jag är säker på är att mitt liv kommer att bli enklare. Det är något som jag såg hos Erik (som idag är en av mina närmsta vänner), en enkelhet trots kapital och jag älskade den. Det blir inga mer assistenter, kockar eller chaufförer eller dylikt. Jag har köpt ett vanligt hus till mig och barnen på Lidingö (inflyttning 1 april) och där vill jag ha en vanlig vardag. Ge dom ett vanligt liv.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag ser fram emot att kunna tillbringa ännu mer tid med mina barn. Inga mer stressiga kvällar med jobbsamtal, möten hemma hos mig med kollegor eller för mycket nannytid. Nu kan jag vara ledig och ännu mera mamma.

Tack alla ni som har stöttat mig under denna höst. Jag har fantastiska följare ❤️

 1. Kamilla skriver:

  Hej, var ifrån är din topp ?????

 2. Ann skriver:

  Häftigt att du vill leva enklare.ja det är faktiskt jätte skönt ….och helt ok .du kommer få ett bra liv

 3. Jessica skriver:

  Hoppas du fortsätter blogga även i fortsättningen, vill gärna följa med i ditt vanliga liv. Och tack för att vi fått följa dig i dokumentären- du är så stark och inspirerande!

 4. Helena skriver:

  Jag är faktiskt mest glad för dina barns skull.

 5. Allt tjat om att bli nya Estee Lauder. Suck.
  Så pinsamt. Hur ska du kunna hämta dig från detta?

  1. Men ärligt talat, så tröttsamt med alla dessa skitiga kommentarer. Hur ser ditt liv ut? Har du inga drömmar eller mål? Alla lever vi olika och vill olika. Kan man inte få göra det? Måste man ständigt få en påminnelse om när det inte blev som man önskade.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..