Vi har sålt Löwengrip

… Yes, Pingis och jag har valt att sälja Löwengrip Beauty efter sju år. Det började som LCC med rosa och guldfoliering inne på Sveriges alla apotek. Idag heter vi Löwengrip Beauty och förra årets omsättning landade på 84 miljoner. Det är vår norska distributör Dermarome som köper oss vilket är otroligt roligt och det är jag stolt över. Jag kommer fortsätta att vara ansiktet utåt för Löwengrip men det är Dermarome som driver och äger bolaget. Köpeskillingen vill vi inte gå ut med men jag kommer i och med det att pausa och ha ett eller två år lugna år. Det här innebär att jag har noll anställda (löwengrip Invest har avvecklats under hösten) och inget kontor att gå till längre. Det är ett nytt liv som väntar, mer om det kommer i ett annat inlägg.

Oavsett så är jag väldigt glad.

A2dc5de1 5a5f 4d8a 9ca7 e51048b9f3d6.jpg
28ecee9b 589b 417d 8d56 977e054b92e6.jpg

Här kan ni läsa om försäljningen

 1. Katrin skriver:

  Fantastiskt att höra att det löste sig på ett sätt som känns bra. Det är du värd! Stort lycka till framöver.

 2. Som sagt, med 84 milj kr i omsättning borde inte en uppgörelse med 12500 kr att betala till mig bli ett sånt problem för dig och Pingis.

 3. Ja då ska du bli en hederlig vanlig arbetare alltså, anställd av ditt fd bolag. Grattis, kanske går du med i facket också?

 4. Wow vilken resa ni gjort! Stort lycka till med nya utmaningar. Njut av ledighet och dina barn❤️

  Och till alla som sitter och hejar när det rasar, fy! Har vi inte kommit längre än att man kan önska lycka till eller lyfta varandra. Kvinnor som fäller kvinnor, same old song….

 5. a. skriver:

  Suck.. att du aldrig kan vara helt ärlig och sluta försköna saker.
  Säg som det är bara, allt har gått
  åt helvete och detta var den enda vägen ut. Tror alla skulle uppskatta din ärlighet mer än dina påhitt..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..