Idag avslöjar vi!

God morgon på er!

Om en liten stund kommer jag att avslöja en rolig nyhet. Det har varit en lång process med många ups and downs och äntligen är vi i hamn vilket gör mig väldigt glad. Jag uppdaterar er igen efter lunch. Nu har jag bråttom till kontoret iförd…

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

… En (nästan) ny klänning från Maxmara. De har alltid väldigt bra jobb-outfits. Nu är bilderna framför denna spegel räknade, för den 1 april närmar sig och då flyttar jag till nya huset.

 1. Grattis det gjorde du helt rätt i! Var inne och kolla på din Instagram på dina sparade händelser bla ”looks” osv. Vilket häftigt liv du har levt trots din unga ålder. Du har åstadkommit mer än vad många ens vågar drömma om. Såg även den gamla Bella med glimten i ögonen och full av livsenergi, jag inser nu att du har tappat det. Du har haft en tuff höst och säkert en del tuffa år. Tror det är klokt av dig att back något steg och hitta tillbaka ”till dig själv igen”. Jag har älskat att följa din resa och har gjort det i många år, hoppas att få fortsätta göra det på din blogg och andra sociala medier. Lycka till Isabella, för mig är du en väldigt mäktigt kvinna och en stor förebild. Kram

 2. You guys. Efter lunch är efter lunch oavsett om det är 11.01 för en person eller 17.55 för en annan. Eller till och med imorgon. Det är också efter lunch. Inte så oklart

 3. Jessica skriver:

  Någonstans i världen är det ”efter lunch”!! Att man orkar klanka ner på allt men det blir väl så när man lever sitt liv på nätet…..för några riktiga vänner lär ni ju inte ha. Och har ni det lär dom ju få en chock när dom får reda på vilka trevliga nättroll/hatare ni är. Lycka till Isabella❤

 4. Anna skriver:

  Lycka till med försäljningen och era nya roller.

 5. Helene skriver:

  Inte helt oväntat med en försäljning….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..